חלונות

avi5199

New member
מנגנון ידני , כמו עכשיו, לא כמו פעם ../images/Emo6.gif

יש אופציה למנגנון ידני , דומה למה שאת מכירה מפעם עם סרט שמושכים, אלא שהיום עשים את זה יותר עדין ובלי החור בקיר למטה. ההבדל הוא בסביבות 500-700 שקל לכל תריס עבור המנוע, ו 120 שקל עבור נקודת החשמל . יש גם שני יתרונות למנגנון ידני, אין בעיה בזמן הפסקת חשמל, ופתיחת וסגירת התריס מהירה יותר.

car123

New member
אה, נרגעתי... ../images/Emo6.gif

אפשר לקבל תמונה של זה? אני מדמיינת לי את המנגנונים שראיתי רק בחיפה ואף פעם לא אהבתי אותם. יש דגם מודרני?

avi5199

New member
מצטער על האיכות אבל זה מה שיש לי כרגע

צולם בטלפון סלולרי , די מטושטש, אבל אולי אפשר לקבל מושג. הפס האפור בצד ימין זה הסרט שבעזרתו מרימים ומורידים את התריס.

car123

New member
עלות חלונות אלומיניום

מהי העלות שאני צריכה לקחת בחשבון אם אני לא רוצה להשתגע? אני רוצה חלונות אלומיניום רגילים, כנראה חלונות כיס ,עם תריס חשמלי, עם בידוד כפול. לא יודעת כרגע כמה חלונות יש לי.

avi5199

New member
בערך 100 אלף שח לבית ממוצע של 200 מטר

כמובן שזה יכול לנוע פלוס מינוס 20 30 אלף, תלוי בהרבה דברים ,גודל , סוג, איזה זכוכית, תריסים חשמליים או לא, וכ"ו... ההערכה שלי מבוססת על המחיר שעלה לי ולחברים שלי, שבנו לאחרונה. זה אחד הדברים הכי יקרים בבנית בית , וגם מהחשובים ביותר, ולכן את חייבת לחשוב היטב , לבדוק, לראות את כל האופציות, לפני שתחליטי.

car123

New member
וואו, זה בטוח?

גיסי שילם בזמנו חצי ממה שאתה מספר. בשנים האחרונות המחירים קפצו בצורה כזו דרסטית? לאיזה סטנדרטי אתה מתייחס? האם מדובר בחלונות יוקרתיים במיוחד בסטנדרט גבוה הרבה מקבלן? אני ממש מקווה שאני אמצא הצעה זולה יותר.

אני חושבת שזה לא ממש קשור לגודל הבית...

מכיוון שהיום יש המון בתים עם חלונות "ענק" ויש כאילו עם חלונות הרבה יותר קטנים אני לא חושבת שגודל הבית נותן איזה שהוא אומדן. השאלה היא יותר כמה מטר חלונות יש בבית. יש לי כמה חברים שרוב הבית שלהם עשוי זכוכית, אצלי זה לא יהיה ככה אז לי יהיה הרבה יותר זול מלהם למרות שהמטרז' שלנו דומה.

avi5199

New member
אצלי כמות החלונות די סטנדרטית

קיבלתי הצעות מכמה מתקינים של קליל וגם ממתקינים של פרופיל בלגי מברזל ויצא פחות או יותר אותו סדר גודל. אני בחרתי באיכות הטובה יותר ,פרופיל בלגי,תריסים בכל החלונות, תריסי גלילה מפרופיל משוך, צבע מיוחד, רשתות על כל החלונות. כמובן שאפשר להוזיל בהרבה אם לוקחים את הפרופיל הזול ביותר, זכוכית רגילה, ותריסים ידניים מפרופיל מוקצף, וכ"ד.

פרופיל בלגי מברזל?

זכוכית טריפלקס? יש גם דלתות יציאה? אם כן - יש פתרון לרשתות בדלתות כאילו? אתה יודע להגיד לי בכמה מ"ר חלונות מדובר?

avi5199

New member
יש דלתות יציאה וגם וויטרינות

יש גם דלת קידמית וגם אחורית וגם ארבע דלתות ויטרנה יציאה למרפסות. עקרונית יש כמה סוגי פתרונות לרשת . הפתרון שאנחנו בחרנו זה חלון קטן בתוך הדלת או בחלק הקבוע שליד הדלת שבו יש רשת. בתמונה אפשר לראות דלת ויטרינה יציאה למרפסת עם חלון לרשת בחלרק הקבוע.

משה פרל

New member
הרשת מחוברת עם מגנט או קבועה ?

למעלה