חלונות כפולים ?

חלונות כפולים ?

אנו ביקרו במזכרת בתיה וממש התלהבנו, מקום מגניב ! שוקלים לקנות דירה והתיישב במזכרת בתיה. דיברנו עם מישהו שגר במזכרת בתיה והוא אמר לנו כל החלונות בבתים הם כפולים בגלל רעש של מטוסים בבסיס הסמוך. האם זה נכון ?

havzitzi

New member
שמעתי משהו על כך

אבל אני גרה במזכרת בתיה ואולי זה נכון רק לגבי הדירות החדשות. אצלי בדירה אין חלונות כפולים או מיוחדים במיוחד.... אבל כנראה שאם לא קורה כלום לחלונות, אז זה לא משנה לי כל כך....

בטח לא קורה כלום לחלונות אצלך !!!

תפסיקי להחזיק את השמשות כל הזמן שאת שומעת מטוס
חחח ועכשיו ברצינות החלונות הכפולים זה לשם בידוד הרעש בלבד והאמת אני לא יודע כמה זה עוזר כי הרעש לא כזה קריטי .

בצהריי היום גם ?

ורעש מטוסים בצהריים ? זה יכול להפריע לתינוקות ? להעיר מישהו שישן בבית ללא חלונות כפולים , תינוקת או הורים בני 30 ? לא יצא לנו לבקר את המזכרת בשעות הצהריים ...

havzitzi

New member
בשעות היום

רוב הטיסות הם בשעות היום, כי רוב האנשים עובדים. ולמי שנמצא בבית אני מניחה שזה מפריע למנוחת הצהריים , אבל כמו שכל הילדים וההורים מסתדרים אז אני מניחה שזה בסדר. רק בזמן המלחמה היה בלתי נסבל בשעות הלילה. אבל זה מלחמה אין מה לעשות . בצפון סבלו יותר. לפעמים יש רעש חזק מאוד של מטוסים בשעות היום, אבל זה לא מטריד אותי כל כך, כי ידעתי את זה מראש שעברתי למזכרת בתיה.

havzitzi

New member
אצלי אין בידוד של רעש

לפעמים כל החלונות סגורים , והרעש ממש חזק.

למעלה