חלונות ומעליות

homer jay

New member
חלונות ומעליות

טוב אז ככה: בתרגיל בעזריאלי שד"א היה תרגיל מגניב בחיים לא ראיתיכמות כזאת של כבאים ביחד (תמונות ממרומי הברונטו של חולון בקרוב) הקיצר דיברו על המעלית עשן שראיתי בעצמי בקומה 45 שהיתה מלאה בעשן (כי מישהו שם לא ידע כל כך איך להפעיל אותה) אבל לא בא להאשים אף אחד. איך פועלת המעלית עשן? ונטילציה לכיון עליה כיון ירידה? ונטילציה פנימית? איך לעזאזל זה עובד? עוד דבר זה החלונות אמרו שהחלונות לא נפיצים ז"א הסיכוי היחיד שהם יתפוצצו זה או שהמטוס יפגע בהן או טמפ´ לא נורמליות. החלונות עשויים נירוסטה. זה לא דבר מסוכן? אחרי הכול משריפה קטנטנה באחד המשרדים עם לכוד הלכוד בשוט ילכד בתוך תנור. החלונות יאטמו את החדר הטמ´פ יעלו העשן יאגר אני לא הייתי רוצה להיות במקום הלכוד.... בעוד בנינים גבוהים קיים הדבר הזה? זה מעין תקקן לחלונות בבנינים גבוהים? יום טוב

Y.G.J

New member
חחחחחחח עלק חלונות לא נפיצים חחחחחח

עכשיו הצחקת אותי בהחלט! לפני כמה חודשים הייתי בעזריאלי... אם החלונות שם לא נפיצים - תסביר לי ת´תמונה המצורפת
זה צולם על ידי ב4/6/2002

Meni Malka

New member
יש הבדל בין החלונות שאתה מראה

לו לחלונות שהוא מדבר עליהם....

fireman

New member
מני, מדובר באותו סוג של חלון

לידיעתך, אם היה חלון רגיל הוא לא היה נשאר מנופץ למעלה אלא היה מפוזר על הרצפה הקרובה ביותר מלמטה מדובר בחלונות הדף, חלונות שאמורים לספוג עוצמה של הדף פיצוץ גם ממרחק קרוב יחסית, אין מדובר בחלונות מפלדה או נירוסטה או לא יודע מה נכתב שם בהודעה הראשית אבל אני מבטיח לך שמכה הגונה עם פטיש 5 ק"ג על כל אחד מהחלונות בעזריאלי יגרמו לו להשבר, אם אתה מתעקש שלא אני מזמין אותך לעזריאלי וננסה, הפטיש והחלון עליי אם בכל זאת אתה מתעקש על כך מדוע בעיריית תל אביב רוצים לרכוש ברונטו 88 מטר? בשביל לנופף ללכודים לשלום דרך החלונות או בשביל לחלץ לכודים? איך תשבור את החלון אם הטענה שלך אכן נכונה והוא חלון בלתי ניתן לשבירה? יציידו את רכבי הכיבוי שלכם בחומרי נפץ?

Y.G.J

New member
למה חומר נפץ??? הרי כל אחד יודע

שיש באוטובוסים ובמשרדים את הפטיש הקטן הזה שמנפץ זכויות
אז תשתמשו בו לא עובד? זרקו שולחן על החלון - זה יעשה ת´עבודה

למעלה