חלון פתוח

*pank

New member
חלון פתוח

חלון פתוח אל רקיע מושחר לכאורה ראיתי צל הרים כהר אך הפיל כלל לא היה עכבר לפתע הווה חבר אל עבר וראיתי ילד יפה ומוכשר מבטיח לבנות איתי עתיד מאושר הילד עזב למזרח הרחוק ואני כל-כך רציתי למחוק מבט עיניו חיוכו המתוק אך כשהוא שב זה החל בי לדחוק הילד גדל ועובר על החוק מכר ותיק של חשיש וקוק. חלון פתוח אל רקיע מושחר אוניה באופק מפעילה צופר נעלמו הצללים נעלם ההר צוחקים עלי גם פיל ועכבר אז שילחתי מעל פני את ביבר החיות ואמרתי לעצמי בנחישות של הדיוטות אני שטר של עשרים דולר ואסור לי לבכות אך כתמיד זלגו לי דמעות הפוכות.

felicia

New member
../images/Emo99.gifאני מאוהבת../images/Emo29.gif

פאנק את גאונית, אוהבת
אותך מאד ושולחת לך
מיליון נשיקות מנחמות ומעודדות. שלא תיכנעי לעולם לגברים
הבוגדניים הללו, את שווה פי מיליארד מכל אפס מאופס שמעיז לפגוע בך! שלך.

*pank

New member
פליסיה מתוקה ../images/Emo24.gif

אילו ראית איך אני מחייכת עכשיו בעקבות התגובה שלך. כמו בשיר הידוע אני אשרוד!!!! ולו רק בכדי לקרוא את השירים המדהימים שלך. באהבה פאנק. ולמי שלא שם לב נכנסה לפה הבחורה הכי חמודה בפורמים.

felicia

New member
../images/Emo9.gifיו כמה מחמאות...../images/Emo29.gif

מי שמדברת. לא חסרה לך מתיקות משל עצמך. ובבקשה המשיכי לחייך תמיד כי חיוכים גורמים לך להרגיש טוב יותר, מזמינים אלייך קירבה ומשדרים פתיחות. חוצמזה חיוך בד"כ מאד מתאים למחייך

*pank

New member
פליסיה , לא מחמאות רק אמיתות../images/Emo140.gif

כרוח זפיר החולפת בעיר מותירה אחריה ניחוח מתוק ניגון ושיר מי המאושר שאותך יטיב להכיר עליו השמש תמיד תאיר.

felicia

New member
שמש../images/Emo29.gif

שמש בלונדינית חייכה אלי ברחוב קרצה בשובבות רמזה ללהיטות נגעתי בקרן ששלחה אלי ממעל בשאיפה להתחמם מעט אך שמש אצילית חיבקה ממרחקים ועברה את הכביש

פויה פאנק,שומעת ?../images/Emo3.gif

פויה,הבוגדנים האילו טפו עליהם,ועל כל המשפחה !!! וערב צח לפליציה היפה שבמלוא שתי רגליה כאן דרכה..

*pank

New member
קוץ שלי, זה למה אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

זה וחמש כפות קפה.

חן (*_*)

New member
פאנק ../images/Emo24.gif

שמיים מוארים ניגלים מחלוני שמש צוחקת, גם לך, כמו לי הילד הטוב, שב מהמזרח הרחוק רע ואכזר תחת השפעת הקוק אין הוא הילד ההוא האהוב האהבה הלכה לה לבלי שוב ואת, לזכר אותם ימים עדיין שומרת לו אמונים שבי בשקט, רק עוד קצת,ילדה עד אשר ילך,ולא ישוב בחזרה אז, את חייך, אורך, חיוכך תוכלי שוב להשיב אל חיקך

*pank

New member
../images/Emo68.gifחן אשת חיל שכמוך

איזה שיר תגובה אני נוצרת אותי בלבי בפינה הכי חמה.

felicia

New member
תירוצים תירוצים...../images/Emo29.gif

צוחקת מרק ערב טוב גם לך

למעלה