חלון סקיילייט

guyhela

New member
חלון סקיילייט

שלום, אני מתעניין להתקין חלון סקיילייט בבבית פרטי בן קומה אחת, בגג בטון (שעוד לא נבנה, אני בשלב הכנת תוכניות עבודה). תפקיד החלון: להכניס אור למסדרון ללא חלונות. גודל הפתח: 70* 70 ס"מ. ללא צורך פתיחה. אפשרויות: פירמידה \ שטוח ? אחר ? בחלון סקיילייט שטוח - האם צריך שיפוע ? האם צריך גימור UV ? האם צריל לבנות קירות אנכיים מסביב לפתח - כדי שהחלון יהיה מעט גבוה מעל גג הבטון ? אשמח לשמוע המלצות, מחירים ובעלי מקצוע בתחום. תודה מראש, גיא

חובה לבנות קירות אנכיים מסביב לפתח

בכדי שיהיה אפשר לאטום את הגג , יש להקפיד שיהיו רולקות בגג רולקות זה שקע של 2 ס"מ במעקות של הגג שלשם נכנסות ירועות האיטום בכדי שהן לא תבלוטנה מהמישור של המעקה . צורת החלון לפי התכנית שלך , באם החלון לא מופיע בתכנית, אני ממליץ על שטוח

אם פי 3

New member
שקלנו

גם בגלל שהאיש אוהב גאדג'טים, והתלהב, ובכלל, בהתחלה זה נשמע רעיון מבריק, שגרם לנו לעיוורון זמני לפתרון הפשוט יותר של פתיחת חלון. בהתחלה גם לא יכולנו לשנות חזיתות, כך שהפתרון של חלון צץ מאוחר יותר. חשבנו גם שזה יוצא משמעותית יותר זול - ולא כך.

nob

New member
יש לזה יתרון

הSOLATUBE לא מעביר חום\קור מבחוץ, שזה יתרון מאוד גדול שלו. עולה כ2500ש"ח כולל התקנה (לפני מה שאמרו לי בסוכנות) וגם ניתן לשלב עם מנורה רגילה - רעיון נחמד מאוד בסה"כ מבקום חלון או סקייליט.

למעלה