חלון משולש

חלון משולש

שלום לכם. בשל אילוצים שונים ומשונים אנחנו מעוניינים לבנות חדר שירותים שיהיה מתחת פודסט ושיפוע במדרגות (הרצפה מתחת הפודסט היא בגובה 205 והשיפוע הוא של שלוש מדרגות עד גובה תקרה רגיל). אנחנו מעוניינים לבדוק האם אפשר לפתוח חלון מתחת השיפוע (כמטר אורך ו55 סמ' גובה), כדי להאיר ולאוורר בצורה נעימה (תהיה גם וונטה, לזמנים שהחלון סגור). האם מישהו יכול להמליץ על בעל מקצוע שיכול לבצע חלון כזה ? תודה

avi5199

New member
רק לא ונטה !

ונטה זה רעש בלתי נסבל, וליכלוך שאי אפשר לנקות.

../images/Emo207.gifמיחשוב תוכניות ידניות

לצערי, עבדנו עם מעצב פנים שעשה את כל השינויים של תכניות הקבלן ידנית. עכשיו, כשזה מגיע לסבב שלישי של שינויים, תכניות אינסטלציה, חשמל וכו' הבלגן כבר בלתי נסבל. האם ניתן להשיג מיחשוב של התכניות בתשלום ? כמה זה אמור לעלות ? האם יש כלי ממוחשב ידידותי שאני יכולה ללמוד בזמן קצר להשתמש בו ולהעלות את התכניות בעצמי ? האם אתם מכירים מדריך טוב לתוכנה כזאת? כל עזרה תתקבל בברכה.

פיטנגו4

New member
הצעה שלי

פני לסטודנטים לאדריכלות או לעיצוב פנים, והציעי להם את המיחשוב של השרטוטים בתשלום. לפי דעתי, המעצב שלכם צריך לתמוך בהם בכל שאלה שתתעורר. יתכן שאפשר להשיג מהקבלן או מהאדריכל שלו את תוכניות המקור באוטוקד. זה יקל מאד על העבודה.

בינא

Member
אופציה נוספת למחשוב תוכניות משורטטות ביד

לפנוט לשרטטות שעובדות מהבית. באיזה מקום בארץ מדובר? יש שרטטות שעובדות במשרדי אדריכלות וגם בבית להכנסה נוספת. יש שרטטות שעובדות מהבית עבור חברות אדריכלות ופרטיים. יש גם שרטטות שמתמחות בשרטוט הגשות להיתר בניה. בכל מקרה ניתן לשלוח לשרטטת כזו תוכנית בפקס מכל מקום לכל מקום בארץ. יש לי מידע על אחת כזאת ברחובות... אם את מעוניינת, כתבי לי מסר ואתן לך נתונים להתקשרות ישירה איתה. יש גם אחת בנס-ציונה...

למעלה