חלון הזדמנויות

ye44

New member
חלון הזדמנויות

גלעד שליט שוחרר בחלון ההזדמנויות האחרון לטעמי, עוד שנה בשבי הוא לא היה מחזיק מעמד וטוב עשה נתניהו ששיחרר אותו .זאת הייתה נקודת הזמן הכי טובה . זה מביא אותי לשאלה מתי היה חלון ההזדמנויות שלכם או של האקס\ית? אצלי זה היה ספונטני בערב שישי מול ה
פשוט לא יכלתי לשמוע את החפירה
קמתי ללא תכנון מוקדם,העמסתי שני תיקיםוהלכתי וכשירדתי במדרגות הרגשתי שיורדת לי מהגב טונה של סלעים, לא ידעתי לאן ללכת זאת הייתה תחושה מוזרה כאילו יצאתי מהשבי הייתה תחושה עילאית של חופש אייך אצלכם ?

nooma13

New member
אין ספק

שמה שקורה עם גלעד שליט גורם לך לחשוב (ולא רק על האקס/ית)
אצלי דווקא לא היה חלון הזדמנויות, אלא תהליך. המצב הדרדר לאט לאט ואז מהר מהר עד שהיה
אולי בעצם זה היה חלון ההזדמנויות שלי?

ye44

New member
נדמה

לי שחלון ההזדנויות לרוב זה אצל גברים למרות שהמון נשים לא מרוצות מהבני זוג, אבל משום מה אין להם אומץ לקום וללכת ואז מישהו מהם שבוי בידי השני אם לא תיתן לא תקבל, משא ומתן למען החופש זה לא שונה מעיסקת שליט .

nooma13

New member
ממש לא!

אני לא מסכימה שלנשים אין אומץ לקום וללכת. בכלל בכלל לא. אני לא חושבת שצריך לעשות הבחנה בין נשים לגברים בנושא הזה בכלל. זה משתנה מאדם לאדם בלי קשר למינו. לכל אחד יש את הסיבות שלו לעשות את הצעד הזה, אצל כל אחד התהליך הוא שונה, ויש כאלה שינסו יותר וכאלה שפחות. אבל עם המשפט השני שלך אני מסכימה

irit 123

New member
אחה"צ חמים של שישי

הברווז בידיוק הוציא את שתי שיניי הארנב שלו. אחרי המון רעל שהאכלנו אחד את השנייה, באמצע ויכוח על למה אני לא רוצה שהברווז יבכה ואיך אני יכולה להקל עליו עם איזה משחה. הוא זרק לי איזה משפט דבילי על זה שהתפקיד שלי "בסך הכל" היה רק לסחוב הריון וללדת. יצאתי לעשן סיגריה, וכשחזרתי אמרתי לו שאני נוסעת ולקחתי פסק זמן של איזה יומיים-שלושה. כשחזרתי, כבר התפטרתי מהעבודה, התמקמתי בצפון אספתי את הכלבה ועוד שתיי נגלות והתחלתי הכל מחדש

למעלה