'חלון אחורי'

orbiti

New member
'חלון אחורי'

לפי מומה, בקישור הבא: http://www.mooma.com/Discs.asp?ArtistId=1162&AlbumId=2562 מופיעים פרטים לא ברורים על משהו שהוא כנראה הסינגל של 'חלון' (משום מה הוא מופיע בתוך 'אלבומים'), ויש בו שיר נוסף בשם 'חלון אחורי'. מישהו יודע אם השיר המדובר באמת קיים, ומה בעצם קורה בו? באופן כללי, אביתר בנאי נוהג בד"כ להוציא בי סיידים בסינגלים? יש לי את הסינגל של 'הדוב והנחש', ואין שם ביסייד, אבל הבנתי שבסינגל של בראשית דווקא יש שיר בשם 'פקק' (שיש לו קשר כלשהו ל'פקק תנועה'?). תודה מראש.

שאלה באמת קשה.

אני אישית לא שמעתי, וגם לא נתקלתי בסינגל של אביתר. אני אשאל אנשים ואנסה להחזיר לך תשובה:] |אפשר גם לשאול את אביתר על זה|

evib

New member
את פקק שמעתי

והוא אכן קשור ל"פקק תנועה" עם שינוי קל אך מהותי ביותר במילים... אבל גם אני לא נתקלתי עד היום בסינגלים כי אני ישר קונה את האלבומים ביום שהם יוצאים ככה ש... אני חושבת שזה באמת רעיון מצויין לשאול את אביתר על זה באימייל שלו ואפשר גם לבקש ממנו להעלות את כל הדברים האלה באתר שלו תחת "סינגלים" או תחת "מיוחדים"... בכלל, אפשר לבקש ממנו להעלות שם את כל הדברים שלא יצאו בצורה מסודרת ואת כל הדברים שהוא עשה באלבומים של אחרים (אסף אמדורסקי, אפרת בן צור, איגי וקסמן וכו')

השירים של אפרת בן צור ואיגי וקסמן

הם רק הלחנה שלו(ואולי מילים). יש את "גם הים נסוג" בלייב שבו (כמעט) רק אביתר שר.

למעלה