חלומי התגשם...

חלומי התגשם...

אתן לא תאמינו!!!!!!!!!!!! החלום שלי התגשם!!! אני מאושרת.. יש לי חיוך מרוח על הפה כמו חצי פיתה!! אתן בטח שואלות מה קרה.. אז ככה: היום נסעתי עם חברה שלי להיכל הספורט בראשון לציון- שם היה הפסטיגל.. אני חכתי בחוץ ואזזזזזזזזזזזזזז נעמה יצאה! חשבתי אני הוזה!!!! היא דיברה בפלאפון ואני וחברה שלי צעקנו לה ....היא ראתה אותי (כמובן שגם צעקתי מי אני...) ובאה וחיבקה אותי!!! היא פשוט מדהימה מהממת אין לי מילים!!!!!! כמובן שביקשתי ממנה שתקרא לכרמי (חוספנית שכמוני..) אבל זה היה בלתי אפשרי כי הן היו באמצע הפסטיגל!!!!!! קיצר חכתי בחוץ עד שהפסטיגל יסתיים הרגליים שלי נהרסו בנתיים אבל היה שווה כל רגע בגלל ש.....: נעמונת יצאה שוב הפעם היא חתמה לי על החוברת של הדיסק ובנתיים אכלתי לה את הפופקורן.... המקסימה הזו הגשימה לי את החלום- היא קראה לכרמי!!!! חשבתי שצריך לקרוא לאמבולנס התחלתי לרעוד....ואז כרמי הגיעה (תופים בבקשה..) היא חיבקה אותי ואז כבר שכחתי איך מדברים כל מה שיצא לי מהפה זה "אלוהים" וגם היא חתמה לי על החוברת של הדיסק היא נשמהההה אני עדיין חושבת שאני חייה בחלום!!! הקטע הכי חמוד היה כשנעמה וכרמי רבו עם השומרים המגעילים האלה שיכנסו אותי אבל בגלל שהן מגעילים הם לא נתנו לי להכנס.... אני חושבת שהלילה אני לא ארדם אבל מה שכן חלומי התגשם!!!!! נעמה תודה רבה אני חולה עלייך!!!!! וכרמי את מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!

שירן 2

New member
אמאלהההה איזה כיףףףףף לךךךךך!!!

גם אני רוצההההההההההההההה

אני יודעת!

זה חלום
- את לא מתארת לעצמך איזה חמודות הן
! ראיתי גם את פזית, אתי ויסמין אבל הן היו רחוקות. העיקר ראיתי
את מי שהכי היו חשובות לי- נעמה
וכרמי
ה-מ-ק-ס-י-מ-ו-ת
!!!!! מחר אני הולכת להופעה שי שי גבסו ושירי מימון....... איזה כיף לי!

שירן 2

New member
אהההה שי ושירי לא משהו.......

אבל פגשת את נעמהההההההה את כרמיייייייי .........אבל לא את יסמין אתי ופזית......

לא איכפת לי

ראיתי אותן מרחוק- וזה הספיק לי- בעזרת השם אני אפגוש גם אותן.... אני עדיין לא מאמינה זה כמו חלום.. אני לא רוצה להתעורר!

שירן 2

New member
למרות שזה עכשיו לא קשור לשירשור

של שרון.... אבללללללללללללללללל תפסו את סדאם.........!!! קררררררןןןןןןןןןןןןןןןןןן נזכרתי בך (צד עירקי מוכר?) אנשים מתיי תפסו את סדאמי?? מזה אני לא בעניינים אני רואה.....רק היום שמעתי שתפסו אותו ורק היום שמעתי שהוא הצליח לברוח.....מה קורה לי בזמן האחרון....פיחחח

בוקר טוב....

את ישנה בישיבה ניראה לי.... סתם גם אני לא יודעת את כל הסיפור קראתי פה ושם כמה כתבות וזהו....

שירן 2

New member
חחחחחחחח יש לך את הסגנון דיבור שלי!

ככה אני אומרת לחברות שלי! כמו למשל : - את יישנה בעמידה -שיצאו לך העיינים -שיתפוצצו לך העיינים ובקיצר יש לי מלא דברים!..... ו......הוא ברח???

GlitterKitten

New member
יווווו שרוני שליייי

את לא יודעת כמה אני שמחה בשבילךךךךךךךך ואווווווו הווווווו איזה כייף לך!!!!!!! גם נעמה וגם כרמי? באמת חלום!!!!!! נעמה....קבלי צל"ש!!!! :) יחיייייייייייי חמסההההההההההה

במבית10

New member
אין בעד מה

נשמה, היה לי העונג לראות אותך, ואני שמחה שהצלחנו לגרום לך לכל כך הרבה אושר. מקווה לראות את כולכם. אוהבת נעמה

נעמההההההההה../images/Emo9.gif

אני
מאווווווווד מאוווווד
נהנתי אתמול
בחיים לא חשבתי
שהרגע הזה באמת יקרה
.. מזל שהיה לך טלפון
..חחחח
את
וכרמי
בדיוק כמו שדמינתי
- אתן מדהימות, מושלמות, פצצות
דרך אגב
שתיכן מאוד הרזתן
!!!! (יאללה אני גם מתחילה בדיאטה
..) אני מקווווה
שאני אפגוש אתכן שוב בת"א והפעם אני
אביא מצלמה
........ חולה עלייך
........

כיףףף לךךךך../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

אבל אני ועדי פגשנו את אתי והיא נתנה לי נשיקה וגם פגשנו את רודריגו ואת עופר שכטר ואת רועי בר נתןןןןןןןןן|מוציא לשון|

מורן 1986

New member
../images/Emo41.gifזה עוד כלום../images/Emo26.gif

הייתם צריכים לראות
אותה
כשבאנו לנסוע
הבייתה
אני אומרת לכם היא השתגעה
התחילו לרדת לה דמעות
והיא התחילה לצעוק
מרוב אושר
בחיים לא
ראיתי
אותה
במצב כזה
כל הנסיעה
הבייתה
באוטובוס
היא חיבקה אותי
וחייכה
כאילו היא לקחה משהו
....
עד עכשיו
היא לא
מפסיקה להזכיר את זה
ולחייך
כאילו היא בלעה סופגניה
שלמה
לכבוד החג
שיהיה לכם חג שמח
ממורן

שירן 2

New member
חחחחחח מורנושששש

נזכרתי במה שהלך עם שרון..... במצלמה! ואיזה כיף לשרון!! אני שמחה בשמחתה!!

../images/Emo39.gif יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איזה כיףףףףףףףףףףף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
גמני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
יווווווווווווווווווווווווווו *מקנאההההההההההההההה*

../images/Emo39.gifדרך אגב-נעמה,שלחתי לך מסר...

אם לא שמת
...
את יכולה בבקשה לענות לי
תודה רבההההההה מלא מלא
ו-

למעלה