חלומות

unsure

New member
חלומות

מתוך "עפיפונים" של רומן גארי: "יש להחזיק בהם בחזקה," הסביר לי, "כי הם מושכים ולפעמים נתלשים מהיד, נוסקים למרום, יוצאים לרדוף אחר תכלת השמים ונעלמים לעד, או מוחזרים לנו שבורים ורצוצים."

rachelmerav

New member
היה לי פעם אפיפון נורא מיוחד

ילדה מהגן שלי מהשרות נתנה לי אותו (הייתי חייבת להחזיר לה אותו בסוף השנה) אבל זה היה עפיפון מיוחד. בגלל שהיא עשתה אותו וחשבה עלי. זה היה אחד הדברים ההכי נחמדים שאי פעם עשו לי

unsure

New member
אני בטוח שדוד אמברוז´ היה אומר

"כי עפיפונים צריך, בסופו של דבר, לבנות לבד."

rachelmerav

New member
מצד שני

אם אתה תחזיק אותו הוא אף פעם לא יהיה לגמרי חופשי לעשות את מה שהוא רוצה. אז הוא ילך לאיבוד או יפול ויקרע, אבל זה החופש שלא לבחור בזה. למקרה שלא הבנת את ההסבר שלי, זה מטפורה לחיים.

TalkShowHost

New member
פשוט יפה.

כל כך הרבה כשרון יש (היה) לבחור. אחד הספרים הכי יפים שקראתי, הוא לקח רעיון כל כך בנאלי, שנחרש בכל כך הרבה ספרים, ובכל זאת הצליח להעמיד אותו בזווית חדשה. על הבוקר, להיזכר בכל העפיפונים המקורקעים של חיי...

The Wonder Boy

New member
עוד לא..

..קראתי אותו אבל עכשיו נראה לי שאני אנסה.. זה נשמע בכלל לא רע.

rachelmerav

New member
לי זה מזכיר את כל המחשולים שהיו לי

כל הפעמים ששיחררתי עפיפון ואנשים צחקו עלי. אותם אנשים כל כך מקנאים בי היום. אני חיה יותר מדי בעבר לדעתי

rachelmerav

New member
זו השאלה הגדולה

ואם היתה לנו את התשובה לזה אז לא היה לנו סיבה לחיות

rachelmerav

New member
טוב, אמרתי לך מה אני חושבת על הזמן

הנקודה היאת שעד היום לא הצלחנו לחזור אחורה אל מה שהיה. ואנחנו רק יכולים לשאר מה יהיה. בניגוד לצפיות, אני בן אדם שמאמין בגורל, אני מאמינה שיש דברים שצריכים לקרות ושום דבר לא יעצור בעדם. אבל אני לא נותנת לגורל לשלוט בי, אני פשוט מנסה לחיות את חיי על הצורה הטובה ביותר בעייני, ומה שיקרה יקרה

למעלה