חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות. על מצע השלכת החלומות מלחשים רק פרחים מיובשים דוהים בין הדפים. חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות. אייל גולן חלומות
זוכרת את עצמי מחופשת לרופאה חולמת על זה שאני אחות שמזריקה זריקות אחר כך הסתובבתי עם תיק ענק וחלמתי לנהל את חצי מחנויות העולם ופתאום התבגרתי ונשארתי בלי הרבה מהחלום והבנתי שאני חיה במציאות אבל עדין.. מנסה להגשים את כל החלום.. חי מעדיפה לחיות את החלומות ולא לחלום עליהם..
מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים והפחד השואל בי האם את שלי אל תעזבני את המלאך שלי לפעמים אנ'לא מבין אותך את עוברת שינוי לפעמים אני בורח לא להיות תלוי אבל חוזר אלייך את המלאך שלי אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי אני שלך לנצח את המלאך שלי אביב גפן
את היית בתולה חסודה עם צמות בלונדיות ואני מין ערפד מרושע וכריזמטי. אחחח...איזה צוואר צחור וברבורי היה לך שם...וטעים ! אם היה רגע אחד של אהבה נשגבת בחיי, זה היה הרגע בו נחו שפתי הצמאות על צווארך השופע, אפילו בחלום.
ככה זה שיש שניים, מסתבר, זה תמיד פעמיים, לדבר, זה נותן לי ת'כוח, להתגבר גם על מאה מכות. ככה זה שיש שניים, זה הרבה, זה תמיד פעמיים, לדבר, לא זה לא בשמיים, זה מה ש גורם לי לבכות. שלמה ארצי