חלומות

פיסטוק16

New member
חלומות

1) חלמתי שאני רואה ענבים בצבע סגול ואז פתאום בצבע כחול כזה (כמו הקרטיב ענבים) ואני ועם מהענבים הכחולים כי הם מוזרים לי (את הטעם ל הרגשתי בחלום אבל אמרתי שזה טעים) וכשאני רואה את השילוב בין סגול לכחול אני אומר לחבר "תראה אלו ענבי קומנדו" כי זהכמו שילוב צבעים במכנסיים צבאיות מה פירוש החלום? 2)חלמתי שאבי מגיח מהחלון במשקפת צלילה שנורקל וחליפת צלילה ירוקים והוא פורץ לתוך הבית ונראה מאיים מה פירוש החלום? 3)חלמתי שאני נמצא בבית ספר ביום לימודים אבל בכיתתי היו ילדים מהכיתה של השנה וגם ילדים משנה קודמת השתתפתי בשיעור מסוים וכשחזרתי למקומי שאלתי ילד שלמד איתי פעם אם הוא נוסע לאלית (כי הוא נסע לאילת השבוע) והוא ענה לי שלא כי לא בא לו מה פירוש החלום 4)ראיתי הופה היי כשהייתי בן 5 והיתה שם שלישיה שהפחידה אותי - אני יודע שזה נשמע מצחיקאבל הייתי קטן ועד גיל 10 חלמתי שהם רודפים אחרי ואני תמיד בורח זה בטח נבא מפחד כל החלומות המפחידים נכון?

פיסטוק16

New member
אופסי שכחתי עוד חלום שחשוב לי מאוד

חלמתי שאני קם מהמיטה לפנות בוקר אבא שלי במטבח ואני הולך לכיון המחשב (כיב אותו יום היית במחשב ואז הלכתי לישון ואבא שלי חזר מאוחר )ואז חוזר לישון אבל כשאני נכנס לחדר אני רואה אור בוקר מעבר לשלבי התריס הפתוחים מעט (השעה היתה שלוש בחלום וזה טיפה לא הגיוני שיהיה אור אבל לא משנה) ואז כשאני מתתעורר אני רואה בדיוק את אותה תמונה עם התריס - אור בוקר מעבר לשלבי התריס מה פירושהחלום תודה פיסטוק

למעלה