חלומות...
חלום זה משהו ביולוגי-כימי, שתפקידו לסדר לנו את הראש.. אני יכול להשוות את החלום לפקיד כלשהו, שמטרתו לשחזר דברים שהתרחשו (לדוגמא, מנהל חשבונות משחזר את כל מה שאותו איש עשה, על מנת לבדוק אם לא חסרים כספים וכן הלאה) ואם משהו לא בסדר, אז להודיע לאותו אדם שהדברים התרחשו אצלו..... ומה זאת אומרת: אם אני אכלתי פופקורן וצפיתי בטלוויזיה, אז בחלומות הראשונים שלי יופיע פופקורן וטלוויזיה (אפילו אם בחלום יופיע לנו הפופקורן בתוך תוכנית הטלוויזיה שבה צפינו)... ה"בעיה" היא שאת החלומות האלה אנחנו לא זוכרים, כי הם מתרחשים מוקדם מוקדם בלילה, בתחילת השינה שלנו. בהמשך השינה שלנו עד סופו, המוח שלנו בעצם בודק מה מטריד אותנו, מה צריך לשנות, על מה יש לתת ציון לשבח וכן הלאה, והוא מודיע לנו... הבעיה היא, שהוא מדבר אלינו בשפה מאוד מאוד מוזרה... לדוגמא, אדם שמרגיש בתת המודע שלו "כבול", יחלום בלילה שהוא מרחף באוויר, ומתישהו נופל... החלום הזה בא להגיד לאותו אדם שישתחרר מדברים כלשהם..... אם אנחנו מאוד טרודים בדבר כלשהו, יופיע לנו הדבר הזה במספר חלומות, במספר ימים (החלום כאילו חוזר על עצמו..) בקשר לקטע עם המלך, אם הוא היה שואל את האנשים לפני השינה על מה הוא היה חולם, הוא היה חולם, מן הסתם, את כל החלומות - או, כפי שנאמר פה, את החלום הכי מוזר ומטריד.... זהו... ליטן