חלומות.......

Shiri from the block

Active member
חלומות.......
נכון לפי הכותרת זה נראה כאילו זה טעות בפורום?? חחח

בשבוע האחרון חלמתי פעמיים(!!) שרון מוס חזר לשחק את רידג'!
והייתי כל כך שמחה ומאושרת ושידעתי שזה יביא את שובם של רידג' וברוק כמו שזה אמור להיות.

אני ממש לא מתחברת לרידג' החדש, והסיפורי עלילה איתו כאל הזויים ולא קשורים לדמות של רידג' שהכרנו במשך 26 שנה וזה עדיין ממש מעצבן אותי ומפריע

בלי קשר מי השחקן הטוב יותר, אני לא אומרת שטרוסטון(?) לא שחקן טוב, אבל הוא יותר מידי.... אובר דרמטי כזה. לא יודעת להסביר. לא אוהבת אותו.
אני רוצה את רון מוס בחזרה ואותו וברוק ביחד

sigalit1000

New member
את יודעת שלפני שבועיים רידג' הנוכחי התראיין
והתלונן שהנסיעות קשות לו כי הוא צריך לנסוע מחוף לחוף, הוא פחות שעות עם הילדים, וזה גרם לשמועות שהוא עוזב ורידג' הישן חוזר עד כדי כך שיצאו בהכחשה גורפת והוא התראיין שוב והוסיף שלא הובן נכון , קשה לו זה כן אבל הוא אוהב את העבודה שלו ולכן למרות שזה קשה זה משתלם לו.... האמת שאני מעדיפה את רידג' הנוכחי, לא אהבתי את הקשר שהיה לרידג' הישן עם ילדיו שלא לדבר על זה שהעדיף את הילדים של הנשים שהיה איתן על ילדיו שלו.... וזו הסיבה המרכזית לבעיות שיש כיום בין רידג' ותומס....

אני לא רואה את רידג' [רון] חוזר כי אין סיכוי שהוא יקח חלק במה שקורה בין רידג' וקרולין כיום והוא גם מבוגר בעשור מרידג' הנוכחי זה גם דוחה לראות אותו איתה....

Shiri from the block

Active member
אני יודעת...
זה בגלל כל השמועות האלה שחלמתי עליו חח
וזאת הייתה הכוונה של מפזרי השמועות... שאם רון מוס יחזור אז לא תיהיה את העלילה המגעילה הזאת של רידג' וקרוליין.... אני ממש לא אוהבת אותם ביחד

ולא אוהבת את רידג' הזה בכלל. ולא את העלילה שהייתה לו עם קייטי והזימורים שלהם...
אוף זה מעצבן אותי.

ohadcarrington

New member
אוי שירן שירן

אני מפנה אותך לפורום פירוש חלומות (210), עזרו לי שם בעבר, אני חושב שגם יעזרו לך בנושא

קיי ת'ורסטון לחלוטין לא מתאים לשחק את רידג'!, היום זה נראה לי מגוחך לגמרי, אני תמיד התייחסתי אליו בתור דמות חדשה. מבחינתי כל עוד זה שחקן חדש שלא קשור בכלל לרידג' הישן, כל מה שקרה בין רידג' לברוק לא קרה! העלילות שלו כל כך מגוחכות שאני יודע שאם רון מוס היה רידג' הוא לא היה מסכים לקחת את העלילות האלה בכלל, כמו העלילה עם קרוליין, הוא היה מסרב וזהו!
בין רון מוס לכל הצוות וגם לשחקנים זמניים הייתה דינמיקה, הכל זרם והרגיש נכון... עם ת'ורסטון זה נשמע כאילו אחרי כל מילה יש שלוש נקודות וכל משפט נמרח אצלו שעות, כאילו כל דבר דרמטי אצלו, כמו שאמרת...

אם ישימו את ת'ורסטון וברוק ביחד תהרגי אותי וזהו

ד"א יש לי טונה תמונות וסרטונים כאלו

Shiri from the block

Active member
בהחלט זוג מלכותי

אני כל כך מתגעגעת לזה.
וכשתורסטון מדבר על העבר זה נראה לא קשוררררררר, כאילו מאיפה אתה יודע את זה בכלל לא היית שםםםם
&nbsp
צריך לעשות עצומה להעיף אותו לאלתר!
לפחות שהיו מביאים מישהו שהיה קצת דומה לרון מוס חיצונית.... גבוה, מסוקס כזה.
תורסטון נראה גמד מול כל השחקנים שם.

ohadcarrington

New member
זהו שירן!
תתחתני איתי ברגע זה, יש בינינו כל כך הרבה דברים משותפים
, נעריץ ביחד את ברוק ורון מוס ביחד לעבר השקיעה
אני אפילו אעשה ניתוח פלסטי כדי להראות כמו רון מוס/קק"ל

המשפט שאמרת על ת'ורסטון מדבר על העבר, אמרתי את זה לעצמי כל כך הרבה פעמים בלב! מה הקשר שלך בכלל לברוק?! היא לא הייתה מסכימה לצאת איתך בחיים, סמרטוט!, איפה רידג' האמיתי?! איפה?!

יאללה שירן בואי נפתח עצומה להחזרת רון מוס לתפקיד רידג'! הוא גם ככה לא עושה כלום עכשיו, הוא בטוח יישמח!

ohadcarrington

New member
בואי לא נגזים
אז יש בנינו הבדל של 12 שנים, כמה שנים הבדל יש בין ברוק לאריק? 30?
&nbsp
יאללה! איך מתחילים עם עצומה?

למעלה