חלומות

liadil

New member
חלומות

אתמול בבוקר כשהתעוררתי ובאתי לעשות ווילד אז בהתחלה לא הצלחתי ואז הלכתי לישון רגיל ואז אני זוכר שחלמתי מלא חלומות שידעתי שהם חלומות וברגע שידעתי לא ראיתי כלום והתעוררתי ככה איזה 3 פעמים וניסיתי את הטכניקות אבל זה לא עבד וגם החלומות היו ממש קצרים חלום של דקה ואז אני מגלה שזה חלום וגם אני לפעמים זז מיתוך שינה לא סהרורי כאילו מסתובב משנה תנוחות יכול להיות שזה קשור לזה שהשיתוק שינה אצלי חלש יותר כי כשאני מנסה לעשות ווילד אני יכול לקום מהשיתוק שינה בקלות בלי כל השיטות של ההזזת יד יש לזה קשר?

makron2

New member
היי...

כל עוד זיהית בחלום שמדובר בחלום מדובר בחלום צלול - במידה ומתעוררים מהר מידיי לפניי שמצליחים לייצב את עצמנו ע"י בדיקות והגברות רצוי להשאר באותה תנוחה בדיוק ע"מ לבצע ויילד באחת ההתעורריות הקצרות הללו. לפעמים מעירים את עצמנו בטעות מחצלולים - כדיי להמנע מכך רצוי לדמיין מצבים שבהם הזהים שחולמים ואז ממשיכים לבצע דברים מתוכננים(עדיף כחלק מהמיילד) "אני יכול לקום מהשיתוק שינה בקלות בלי כל השיטות של ההזזת יד יש לזה קשר?" -

liadil

New member
אבל

החלומות האלו היו של כמה שניות אני שמעתי שאומרים כמה משפטים גיליתי שזה חלום והתעוררתי ככה כמה פעמים ולא הבנתי מה התקוונת בשני

makron2

New member
המשך...

יש שתיי כמה אפשרויות לדברים שיגרמו התעוררות 1.נגמר מחזור החלום 2.גילית שמדובר בחלום והתרגשת יותר מידיי 3.הערת את עצמך בכוונה ברגע שזיהית שמדובר בחלום. התרגשות ייתר בדרך כלל מתרחשת בפעמים הראשונות וזה יעבור - רצוי לשמור על קור רוח. בכל מקרה ברגע שמקבלים מודעות בחלום ואז מתעוררים בדרך כלל שמים לב לרגע המדוייק שבו מתעוררים ואז קל יותר להשאר באותה תנוחה כדיי לחזור לחלום ע"י ויילד,בגלל ששיתוק שינה קורה מהר יותר בהתעורריות קצרות. במיילד בדרך כלל אמורים לדמיין חלק מחלום שבו מזהים שמדובר בחלום ואז החלק שלאחר מכן זה לדמיין מה שרוצים לעשות בתור המשך - לדמיין את ההמשך עוזר לשמור על מיקוד,ז"א נותן רעיונות שיעזרו להשאר בחלום כל עוד שומרים על רוגע. אני מעתיק לפה את שיטת המיילד כדיי להזכיר לך. לשון זכר או נקבה בהתאם. יש לבצע את השיטה הבאה לאחר מספר שעות שינה. - רצוי באופן **מדוייק מיילד:בתרגיל צריך לחזור על המשפט:"בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם!"(בחזרה הראשונה כמה פעמים כדיי להפנים)ואז לדמיין את עצמך שוב בחלום שממנו התעוררת או לדמיין חלום מהאחרונים שהיו לך,במהלך הדמיון צריך להבחין במשהו מוזר שקרה בחלום(סימן חלום)ואז בזמן שמבחינים בדבר המוזר/הסימן הזה צריך להפנים את העובדה שזה בעצם אומר שזה חלום,עוזר לומר לעצמך "זה חלום!,אני חולם!" אחר כך רצוי להמשיך לדמיין משהו שרוצים לעשות בחלום כמו בדיקת מציאות(שלב ראשון) - **יש לחזור על רצף הפעולות האלה מספר פעמים או עד שנרדמים וזה ישפר מאוד את הסיכויים לחלום צלול. אפשר גם לשלב בין השיטות כלומר לבצע קודם כל מיילד ומייד לאחר כמה כמה דקות לעבור לויילד ככה המיילד ישמש מעיין רשת ביטחון במידה והויילד יכשל. במידה ומתעוררים מחצלול קצר רצוי להשאר באותה תנוחה בדיוק ולנסות שוב(במידה ויש זמן ותנאים)

למעלה