חלומות VS מציאות

חלומות VS מציאות

הרבה אנשים שואלים אותי .. כאשר מדברים על יצירת המציאות. "אז איך זה שאני יוצר/פוגש במציאות שלי דברים שלא ראיתי בחיים ושלא ידעתי שקיימים?" הלא אנחנו עושים אותו דבר בחלום? אתמול היה לי חלום, והיו שם מכוניות, ורחוב שלא הכרתי, ואנשים ברחוב, שלא הכרתי. פשוט דמיינתי בתוך החלום .. "דברים זרים" הנה יצרתי בתוך חלום שלי, דברים שאני לא מכיר בתוך החלום. אני מאמין שבאותה דרך אנחנו יוצרים את המציאות. יום שישי הלכתי ברחוב.. והיו שם אנשים .. שלא ראיתי אף פעם.. וחשבתי לעצמי, "אה.. סתם אנשים" ואז שיניתי את דעתי.. מה זאת אומרת סתם אנשים?!? האם בחלום זה "סתם אנשים" ? .. או שיש לזה משמעות ובגלל זה אני חולם על זה? אני כנראה יוצר את זה כי .. אולי זה נראה לי הגיוני בצורה הזאת, כדי שזה יתאים לסרט שלי.. אבל דווקא את הסמלים האלה.. למה דווקא? "תוהים אתם מה מסמלים דברים בחלומותיכם? עליכם לטהות באותה צורה לגבי הדברים והארועים בחייכם" / תעתועים לפני כמה זמן היה לי חלום, שאני מסביר למישהו שאנחנו יוצרים את המציאות שלנו. ואז הוא אומר לי .. "אז אתה יכול לעבור דרך הקיר הזה?" ואז אמרתי לו.. בעקרון כן .. אבל.. אני עדיין לא .. לא בדיוק ב.. כלומר.. ואז ניסיתי לעבור דרך הקיר.. ולא הצלחתי.. נתקעתי בו .. זה היה קשה.. ניסיתי להסביר לבחור את העקרון .. אבל לא הצלחתי לעבור דרך הקיר.. הקיר.. הקיר.. הקיר......שבחלום שלי !!!! הקיר הזה לא אמיתי, ולא הצלחתי לעבור דרכו. האם הקירות שמסביבנו עכשיו אמיתיים? הלא אנחנו יכולים לעבור דרך קירות ב"מציאות" בדיוק באותה צורה שאנחנו יכולים לעבור דרך קירות בחלומות שלנו? ומעבר לזה.. למישהו קרה פעם בתוך חלום שהוא הרגיש לא נעים מאנשים אחרים? איזה אנשים ?! .. אשליות ! אתם גם עושים את זה במציאות ? לא נעים לכם לפעמים מ... ממה ? אתם דופקים חשבון ל... למה בדיוק ?.. לאשליה ? ובמציאות? ובחלום? ובמציאות? ולמי אני כותב עכשיו ? לעצמי..? האם זה רק אני פה? ואוו..

~דויד~

New member
וואהו..... חזק

ממש חזק. אם אנחנו באמת אחראיים בלעדיים על המציאות שלנו.. ואם היינו יכולים לעבור דרך קירות, לעוף או לשנות סידרי בראשית, אז הכל היה די משעמם, לא? פעם שאלתי מאסטר גדול, והוא אמר לי שהפחד מלהיות לבד בעולם הוא אחד השערים שעלינו לעבור בדרך לשער הזהב יום טוב, דויד

למעלה