חלומות

meravor

New member
חלומות../images/Emo47.gif

בוקר טוב לכל הפורום! מאז שעברתי את השינוי אני חולמת, וחולמת המון... אני מקבלת המון מסרים מהחלומות שלי, אני רוצה לשתף אתכם ב - 2 חלומות שלדעתי יש להם משמעות: לפני כחודשיים חלמתי: שאני נמצאת ברח' ליד הבית עם ספר ביד, אני חוזרת הבייתה ושמה לב ששכחתי את הספר ברחוב על כיסא, אני חוזרת לרחוב והרחוב נהפך לבית הבית היה חשוך, היה לי פנס ביד והארתי כדי למצוא את הספר, ראיתי איש שיושב על הרצפה ושתי ילדות קטנות, נגשתי אל האיש ושאלתי אותו אם הוא ראה את הספר הוא ענה לי בשלילה, ניגשתי אל 2 הבנות ושאלתי אותם על הספר, הן צחקקו ואני הוצאתי להם שטר של 100 שקל ואמרתי להם שאם הם יחזירו לי את הספר אני אתן להן 50 שקל לכל אחת. ילדה אחת עלתה למעלה (לקומה השניה) להביא את הספר, אני לקחתי את הילדה שנשארה למטה נתתי לאיש שישגיח עליה ובינתיים עליתי למעלה כדי לקחת מהילדה השניה את הספר,לקחתי את הספר וירדתי יחד איתה ומצאתי את הילדה למטה מתה (כנראה שהאיש הרג אותה) אני לא זוכרת איך בדיוק אבל אני הרגתי את הילדה השניה, אני זוכרת ששתיהן היו מתות, אחזתי את הספר ביד והלכתי לכוון הדלת, האיש ניגש אליי להגיד לי משהוא ואז התחלתי לרוץ... בריצה יצאתי מהבית פתחתי את השער של החצר ואז היו מדרגות (בלי סוף) ואני עליתי אותם בריצה - כך נגמר החלום! אני יודעת שיש לחלום מסר, המנחה שלי אומרת שהחלום טוב, ששתי הילדות הן העבר שלי וזה שהן מתו בחלום מסמן שאני סוף סוף הנחתי לעבר שלי (וזה נכון) והעליית מדרגות ופתיחת שער מסמן על דרך חדשה... אתמול חלמתי: שאני מגיעה לשוק והשוק סגור, היו שם אנשים מתפללים, נשים לחוד וגברים לחוד ואני רציתי ללכת, כשבאתי לצאת משם התחיל גשם - הסתכלתי על השמיים, ואמרתי לעצמי הגשם הוא כנראה סימן שאני צריכה להתפלל, נכנסתי למקום בו התפללו הנשים, כולן היו דתיות ואני לא (אני חילונית) ודרך העיניים שאלתי מישהיא אם זה בסדר שאני אצטרף לתפילה, והיא סימנה לי עם הראש בחיוב, התיישבתי ליידה הביאו לי סידור והתחלתי להתפלל משום מה הם שרו שיר של עפרה חזה אבל במין סגנון דתי ואני לא זכרתי את המילים ובכלל לא מצאתי את הדף בו הם נמצאות - כך נגמר החלום! אני חולמת המון בזמן האחרון חולמת המון על כסף והרבה... אשמח לשמוע מכם אם יש לכם הסברים לחלומות שלכם!!! שיהיה לכם יום נפלא!

איל באש

New member
תודה על השיתןף מירב../images/Emo23.gif

אני חולם המון, לא תמיד אני זוכר הכול, אבל בהחלט יש תחושה של ממשות ואמיתיות, נורא מעניין מה הסמלים של החלום באים לספר לנו במציאות היום יומית.

למעלה