חלומות

swirrrly

New member
חלומות ../images/Emo29.gif

יוווווווו פספסתי הזדמנות לחלום צלול! היה לי התעוררות כוזבת! קמתי היום ב10:30... ושניה לפני שקמתי היה לי כזה חלום שאני קמה, פותחת טלוויזיה, מקווה שאולי עכשיו יש את השידור החוזר של באפי (ששוב פספסתי
) והשעון מראה על 9:45... וגם הרי לפני זה היתה לי התעוררות של שניה אמיתית בשעה 10:00. אוקי, וזה היה ממש התעוררות אמיתית.. העניין הוא איך אני יודעת שזה היה התעוררות כוזבת, בעצם, כלומר בחלום? כי לכל הערוצים שהחלפתי היתה כזאת מנגינה, במילים שלה היה "באפי" (אני כבר לא זוכרת את השיר), ולכל ערוץ שהחלפתי היה את השיר הזה ברקע, בגלל יום כיפור, יעני. גם כשהחלפתי לסטאר וורלד (בחלום, וגם בהתחלה זה היה קשה להחליף לסטאר וורלד.. וגם החלפתי עם שלט הטלוויזיה הישן שלנו אם אני לא טועה...), היה את השיר הזה, וגם ראיתי כזה את ספייק מדבר עם איזה ערפדית או משהו בתור הבאר הזה, כשהם מחזיקים מוטות של ביליארד.. וגם כזה, בחלום היה לי כזה מעין זום הדרגתי כלפי הערפדים האלה... ואז פתאום התעוררתי, אני קולטת השעה 10:30, וזאת היתה התעוררות על אמת. ואני מה זה מבואסת. יוווו והיה לי גם חלום! חלום כזה שאני איזה ילדה אחת שהולכת לשז"ר (בכאילו, אבל זה לא נראה כמו שז"ר), ובקיצור המורה מתעצבנת אליי, כי מה בכלל אני עושה שם, ויש איזה מכשפה שרוצה להרוג אותי והופכת לחתול או משהו, או שאני הופכת לחתול.. אה כן עכשיו נזכרתי! המכשפה הזאת היא כזאת שיכולה להפוך את עצמה לכל מיני יצורים חיים! ויש איזה משפחה ברמת גן, שיש לה שמונה נפשות (8 נפשות זה בגלל שדיברתי אתמול עם ברית, ושאלתי על המשפחה שלה), והם רוצים לאמץ אותי למשך תקופה מסוימת.. ומתישהו אני צובעת את השיער שלי בכחול. עכשיו יש ארוחה בתוך הבית הזה, וגם אבא שלי בא, והמכשפה אין מה לעשות רודפת אחריי, היא רוצה להכאיב לי, להרוג אותי.. ולמשך רוב הארוחה אני לא אוכלת, עד שסוף כל סוף אני לוקחת כביכול ביצה קשה, אבל בארוחה קראנו לזה תפוחי אדמה, וזה היה כזה קר. ומתישהו אני לוחשת לאבא שלי שאני רוצה לנסוע רחוק כי אני מפחדת מהמכשפה.. וזהו, אני לא ממש זוכרת איך החלום נגמר. אה וגם הצעתי, שכמו בסיפור החתול והמגפיים, נשכנע את המכפה להפוך לג´וק, או עכבר, או משהו..
מתה על החלומות שלי!

swirrrly

New member
טוב אנשים אז זה מה שהחלטתי ../images/Emo118.gif

אני אצום אבל אתחבר לאינטרנט..

swirrrly

New member
אנשים!! ../images/Emo118.gif

קרקר התעקש שנשנה את השם שלו.... זה בגלל ששחף לפעמים קורא לקרן קרקר וזה עלול לבלבל.. אז איזה הצעות לשמות יש לכם בשביל קרקר (לשעבר)
זה חשוב!! מה דעתכם על קוקי? או מוקי? פוקי? סוקי? אה..... אולי משהו שאני אזדהה איתו.. אולי אני אקרא לו.. רוֹקי! רוֹקי! כן.. אולי.. אממ.. חאקי? בלללללללעעעעעעעעעעעככככככככככככסססססססססססס נו.. אנשים זה חשוב!! באמת חשוב!! אולי.. תוקי? טוקי! כן טוּקִי התוכי! וזה סופי!
: "אני טוקי התוכי טוקי התוכי אהה אההה"

swirrrly

New member
לטוקי יש מה להגיד: ../images/Emo118.gif

: "אני טוק טוק טוקי התוכי!"

swirrrly

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo118.gif

אף אחד לא אוהב את השם "טוקי"?
טוב מה אכפת לי.. אני בוחרת לו וזייהו (גמרתי אומר
)

Polyphonic

New member
כי פולי תפוס!../images/Emo123.gif מוהאהאהא!!!!

לפרטים נוספים יש לקרוא את 4 האותיות הראשונות בכינוי שלי

shahf

New member
יש לי רעיון

לא חאקי קקי קקי התוכי עד כאן בדיחה לא מצחיקה מאת שחף שלום ולהתראות בשבוע הבא

למעלה