חלומות

סנדי32

New member
חלומות../images/Emo29.gif ../images/Emo1.gif

ביומיים האחרונים אני מתעוררת ב- 3 לפנות בוקר כולי רועדת מחלומות מחרידים כמו שאתמול חלמתי על ערבי שבא מאחורי ואני רצה ומפוחדת ופתאום אני נימצאת ליד תהום והוא מנסה להפיל אותי מה זה אומר ? אולי בגלל הפחד שיש פיגועים ? כשהתעוררתי ניצמדתי אליו והוא חיבק אותי ואמר תישני מתוקה זה רק חלום רע אבל אני כבר לא נירדמת לא הולך לי להירדם אחריי חלום מפחיד האם גם אתם חולמים חלומות רעים? האם גם אתם קמים מחלומות סיוט נישארים מפוחדים ולא נירדמים? ומה עושות הבחורות שאין אף אחד לידן בלילה והן בדיוק חולמות חלום רע?

אז הן מחבקות את ה../images/Emo85.gif

חחח סתם סתםםםםםםםםם תשמעי סנדושה לי אין חלומות רעים בדרך כלל הכי גרוע רטובים
אבל לצערי היום שמעתי ברדיו בבוקר את הפחד הכי גדול שלי רעידת אדמה אני כל כך פוחדת מזה שזה פשוט לא יאמן, וחלומות בדרך כלל הם תת המודע שלנו ולצערי אני ממש מקווה ומתפללת שהלילה לא אחלום חלום מפחיד בו אני מתה ברעידת אדמה, זה הסיוט הכי נורא שאני יכולה לחלום עליו... את קולטת בחמישים שנה הקרובות נעבור פה רעידת אדמה היום הוציאו עלון איך להתכונן לקראתה ורק אלוהים יודע מתי זה יגיע עלינו..מפחיד

דרדייייייי../images/Emo24.gif

ת´תרגעי.....עד עכשיו פחדנו רק מחלומות אך נצטרך ללמוד להתמודד גם עם הרעידות... ואת הרטובים...שששש לא מגלים חחחחחחחחחחחחח

סנדיייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

גם אני לפעמים קמה עם סיוטים אבל זה בגלל מי שישן לצידי...חחחחח האמת שיצא לי לחלום מספר פעמים אותו חלום שהיה ממש סיוט מהלך...וגם בחלומי ראיתי ערבי שבא להרוג את משפחתי תקופה ארוכה ממש פחדתי להירדם זה הכניס אותי ללחץ אחרי בירור קצרצר....אמרו לי שערבי שבא בחלום זה מלאך.... וטוב שבעלי לא פה.....אחרת הוא היה אומר לך כמה פעמיים יצא לי להעיר אותו.....חבל"ז יצא לך לחלום...שאת נופלת בחלום?....... וואלה איזו הרגשה ...את ממש מרגישה את הנפילה יום טוב סנדוש

טליה34

New member
את ליד תהום

אבל מה שחשוב הוא שהוא לא מצליח להפיל אותך מהתהום. (אפילו אם זה רק בגלל שהתעוררת לפני). ההתגברות על הנפילה מעידה על היכולת להתמודד. הפחד הוא טבעי, ובגלל שבחלום מופיע ערבי - זה כנראה בגלל "המצב". אבל הרבה חולמים את חלום התהום מתוך כל מיני פחדים קיומיים וטבעיים אחרים. זה חלום שמופיע בווריאציות שונות בכל גיל, בשל חששות ופחדים שונים ומגוונים. פחד לאבד את מה שיש בכל מיני מובנים. אשרי לך שיש מי שמחבק אותך ומרגיע. תשמחי על כך.

טליה34

New member
תעשה אתה צעד אחד

קדימה.... ואני אדחוף אותך בעצמי.
כדי להדביק אותך אותך עוד יותר ולהוסיף לך עוד על שלך.

סנדי32

New member
../images/Emo45.gifאת אחלה ענית במקומי

מישהו צריך להעמיד אותך על מקומך פנטום חחחחחחח ויש מי שעשתה את זה
זה מה שאתה רוצה שאני אפול ? דווקא לא אפול ולא אפול חחחחחחחחחחח

אתמול התעוררתי פעמיים מזיע...

פעם חלמתי שהשמלה של קסומה נפלה לה תוך כדי ריקוד... ופעם שניה חלמתי על החצאית של קלאודיה שעלתה לה ועלתה לה...ותפקידי היה להוריד אותה...

סנדי32

New member
תודה לכולם על העידוד ופנטום כנס רגע

דיברתי על חלומות מפחידים לא על חלומות פנטזיות חחחחחחחחחחח

למעלה