חלומות

Ofra m

New member
חלומות../images/Emo121.gif

מכיון שאני בתקופה לא הכי קלה,בעיות מכל מיני סוגים משפט עם השכנים,בעיות קצת עם ילדי המתבגר,חלמתי את אמא שלי אתמול בצהריים,וזה היה חלום מתוק מתוק,שכאילו היא הבריאה,והיא לקחה צינור עם מים ושטפה לי את החצר ואת התריסים שמחוץ לחצר,מה שמעניין הוא שהמשפט היה על החצר,אולם לא חשבתי על העניין אתמול נהפוך הוא אחרי המשפט שכחתי לגמרי מהמשפט וכבר הטרידו אותי בעיות אחרות,שלטעמי הן חמורות יותר,ואז אימי הופיעה בחלום וקמתי כל כך רגועה....כאילו והרגשתי אותה אומרת לי "אל תדאגי אשטוף את כל צרותייך..."אחח אמא שלי אין כמוה גם כשאיננה היא נמצאת...ופה אני רוצה לומר לך אמא אני אוהבת אותך את חסרה לי ...ותודה תודה על הכל...אוהבת אותך אני ובן.

ymz

New member
אני אוהבת חלומות כאלה

אני רוצה ללמוד יום אחר להתקשר עם ההורים שלי בחלום. עדיין לא הצלחתי "להזמין" חלום למרות שהרבה פעמים אני נרדמת עם בקשה מאמא שתבוא לעזור לי להחליט. אבלאחרי החלום שהיה לי על אבא שלי אני הרבה יותר רגועה כי אני יודעת שהם "חיים" אפשהו שם ולפעמים קופצים לביקור קטן.

חלומות

כשאת "מזמינה" חלום הניחי עט ודף ליד המיטה כדי "להצהיר" על הכוונה. ולגבי בקשתך לאמך שתעזור לך להחליט, זו בקשה בעייתית, משום שכל אדם אמור להחליט ולבחור עבור עצמו, ולכן נסי אולי לבקש עזרה בענין מסוים, רמז או מסר היכולים לעזור בהחלטה ולא את ההחלטה עצמה...

לפעמים חלומות מתגשמים...

הכי כיף לחלום עליהן זה כאילו שהן כאן ממש לידנו אפשר להרגיש אותן לעוד כמה שניות נוספות הרבה זמן לא חלמתי....

MIF2004

New member
איזה חלום נפלא ומרגש...

ממש מקסים לשמוע גם את החלום וגם את מה שכתבת שאמא שלך באה לשטוף את הצרות שלך... אין כמו להתעורר מחלום מתוק, על מישהו אהוב שאיננו, חלומות מביאים אותנו למימד של קירבה עם עוצמה אדירה לאדם שחלמנו עליו, משהו שמחשבות בהקיץ כשאנחנו ערים או זכרונות לא מתקרבים אליו בכלל. איזה כיף לך שחלמת על אמא, ושהיא כל כך דואגת לך והכי חשוב שהחלום אכן נתן לך את התחושה הזו, שהיא איתך, דואגת שלך, ועושה הכל להקל עלייך, כמו שרק אמא יכולה...

חני א

New member
חלומות

החלום הראשון שחלמתי על אמא שלי הפחיד אותי נורא,הוא היה כ"כ אמיתי שזה היה מפחיד,זה היה חודש אחרי שאמא נפטרה וזו גם היתה הפעם הראשונה שהצלחתי לראות אותה בדימיוני בברור משום שלפני כן לא הצלחתי לדמיין את פניה,מאותו החלום,התעוררתי באמצע הלילה ולקח לי זמן להרגע, לילה למחרת פחדתי ללכת לישון ומאז לא חלמתי עליה יותר עד לפני חודש שחלמתי שוב על אמי ושוב זה היה חלום אמיתי כ"כ שכשהתעוררתי ממנו ההיתי צריכה לשכנע את עצמי שאכן היח זה חלום,ומאז החלום האחרון אני פשוט מתפללת כל לילה שאחלום עליה שוב,שתהיה לי ההזדמנות לראות אותה עוד קצת ולהנות ממנה, אני כן מאמינה שיש מסרים בחלומות , ואני מקווה שהתקופה הלא קלה תחלוף במהרה ושאחריה יהיו רק תקופות טובות יותר, לילה טוב

למעלה