חלומות קשים

limilu

New member
חלומות קשים

קרה לי, לא פעם, לאחר שגיליתי שאני חולמת, שכל פעם שניסיתי לזוז נתקלתי במחסום חזק שמנע ממני לעשות כל פעולה. ואם כבר הצלחתי לזוז, לא הצלחתי להשתלט על מה שקורה, וכל הסביבה הייתה משתגעת סביבי. ממש מלחיץ. קרה למישהו פה? והאם יש איזשהו הסבר לזה?

Bluescale

New member
כן

יש כמה אלמנטים שהם מאוד חזקים אשר יכולים לעשות זאת ואחד מהם והוא הנפוץ ביותר, פחד. בגלל משהו מפחיד או הפחד לשנות משהו שזה לא מה ש"ארתה באותו רגע" זה יכול לגרום למחסום. פחד מאלמנט בחלום שמכניס אותנו לחשיבה שלילית "אני --לא-- רוצה להיות כאן, אני --לא-- רוצה להיתפס" במקום "אני רוצה להיות עכשיו ב..." או "אני רוצה להיתפס כדי לפגוש את הרודף" מחשבה שלילית גורמת לנו להיכשל ביצירה. האלמנט השני הוא די נדיר אבל יאללה: גורם ייצור חלום חיצוני כלומר - רוח חזקה שנושבת מהחלום עליך כשאת חולמת יכולה לגרום לך שבחלום תחשבי שאיזו סערה מעיפה אותך ואת לא יכולה לעשות כלום או שאת באנטרטיקה ואת קופאת עד ההתעוררות או שפשוט נכנסת ללחץ ומחשבה שלילית. הדרך להתמודדות? DLC חד משמעית. לעצור באמצע החלום. לעמוד שנייה. להתיישב על הריצפה ולומר: "אני (שם + שם משפחה) גר ב (מדינה, עיר, רחוב, מספר) כרגע יישן במיטתי וחולם את זה, זה החלום שלי ואני אשלוט בו" וכו'... לחזור על זה כמה פעמים. אחר כך לנסות יישר לעוף או כל משהו שלא הגיוני בחיי היומיום. תנסי ותגידי איך הלך

למעלה