חלומות צלולים

שלויה1

New member
חלומות צלולים

היי את החלום הצלול הראשון שלי חלמתי כשהייתי בת עשר. זכרתי אותו היטב. מאז שנים ארוכות שזה לא קרה עד לפני כשנתיים, שזה החל לחזור בתדירות מאוד גבוהה היום אני חולמת בממוצע חלום צלול אחד בשבוע (!!!) שאלתי היא - 1. האם זה מסוכן באיזשהו אופן? האם ישנה אפשרות שלא אתעורר/אשתגע מכך? 2. למה בכלל זה קורה לי? תודה :)

Amaterasu

New member
לא מסוכן בכלל

חלימה היא פעולה שאנחנו עושים כבר ברחם, כשאנחנו עוברים. זו לא איזו יכולת מופלאה שלמדנו, זה משהו שנולדנו איתו. זו אולי האמנות הטבעית ביותר שיש! נוסף על כך, מאז שנולדנו אנחנו עושים את זה כל לילה, בין אם אנחנו רוצים ובין לא. מסקנה: זה לא יכול להיות מסוכן. בנוגע לשאלה למה זה קורה, הייתי אומר שאת אחד מהאנשים המיוחדים האלה שפשוט נולדו עם זה. זה מאוד נדיר לחלום צלול בטבעיות. אולי זה משהו שפיתחת מגלגול קודם? אי אפשר לדעת. לפרטים נוספים: http://www.halom.co.il/

silverhawk

New member
כפי שכבר אמרו,

אין כל סכנה ממשית בחלום הצלום. חלומות צלולים הם תופעה טבעית אותה חווה כמעט כל אדם לפחות פעם אחת במהלך חייו (גם אם הוא כלל לא מודע לנושא). העובדה שאצלך התדירות גבוהה יותר היא מבורכת (וכנראה שאת אחת מאותן "מחצללות טבעיות" בהן מקנאים רבים). אני ממליץ שתנסי להנות ולהפיק את המירב מהחוויה הזו.

למעלה