חלומות צלולים

Polopo1

New member
חלומות צלולים

זה ממש מדהים מה שקורה לי, אני יכול להרגיש את כל הסביבה בחלומות, אני יכול להרגיש את הנשיכה של כלב, שאני שוחה במים אני ממש מרגיש את המים והקור על גופי, שאני הולך מכות אני ממש מרגיש את זה, לא תמיד יש לי חלומות כאלה, אבל שיש לי אותם, אני פשוט חי, יכול להרגיש את מזג האוויר, את האווירה, אני מרגיש שאני נושם, אני מרגיש שאני נחנק.. יש לי לפעמים חלומות קבועים, שכלב 'פראי' רץ לעברי וברגע שהוא פותח את הפה שלו לפרצוף שלי אני מתעורר, ואני זוכר שאני מרגיש את הבהלה . (אין לי שום בעיה עם כלבים.. אני אוהב את כולם... פשוט מוזר איך שזה בא פתאום)

makron2

New member
כן...זה מדהים.

אני מציע לך להשתמש יותר בבדיקות מציאות והגברות הצלילות קלות לאורך כל החלום,בעיקר בגלל שנתת מספר דוגמאות לכך שמדובר בחלומות לא צלולים בעיקרם,לדוגמא - "הנשיכה של הכלב" ו "אני מרגיש שאני נחנק"...תחושות אלו מייצגות יותר חלומות רגילים או רגעים שבה הצלילות מתדרדרת מאחר וזו נטייה להאמין שהחלום הוא מציאות. "יש לי לפעמים חלומות קבועים, שכלב 'פראי'" - לי גם יש סימן חוזר שכזה בחלומות(קרא את החלומות האחרונים שלי),מאחר ואני מודע לכך יותר שסימן זה חוזר בחלומות שלי אני נעשה צלול כמעט כל פעם שאני נתקל בכלבים,פעם הבאה תנסה באופן מודע להפגש עם "הכלבים" ותלטף אותם או משהו בסגנון(זה יעזור). "אין לי שום בעיה עם כלבים" - כמובן שלא מדובר בכלבים אמיתיים או ביחס שלך עם כלבים במציאות,אלה כלבי חלום,באותה מידה הם יכולים להיות כל גורם מפחיד אחר בחלום דמוי סיוט.

למעלה