חלומות צלולים?

doga1970

New member
חלומות צלולים?

לאחרונה נתקלתי ב-3 מקרים של חלומות (בתקופה של כחודש ) אשר גרמו לי להתעורר מהשינה בתחושה "אמיתית"מדי, התחושה היתה זרה לי ואף גרמה לי לשבת ומיד לרשום את פרטי החלום. שלושת החלומות התבררו כנכונים וזאת אל אף שמעולם לא שוחחו איתי בנושאים הללו או כיוונו אותי. חלום אחד היה על חתונה שנייה של זוג מכרים , וכששוחחתי איתם בנושא הם אמרו כי אכן שוחחו על כך אך רק בינם לבין עצמם (הפרטים בחלום הגיעו לדקויות מדהימות) בחלום השני "נאמר" לי כי אחת מבנות המשפחה הרחוקות בהריון ( אין לי קשר אליה ) -מה שהתברר לאחר כשבוע כנכון (ממש תחילת הריון) החלום השלישי התברר גם הוא כנכון. עלי לציין כי התחושה בהתעוררות אלו שונהמהתעוררות מחלומות אחרים. מה המשמעות? אשמח לשמוע תגובות/מקרים דומים

לקשמי

New member
מה שאת מתארת אלו לא חלומות צלולים

חלום צלול הוא חלום שבו את מודעת לכך שאת חולמת (בזמן החלום עצמו). אין קשר לנבואיות או למה שקורה במציאות שמחוץ לחלום.

עלקש

New member
קורה לי מדי פעם

שאני חולמת על משהו והוא מתברר כנכון למרות שזה לא נאמר לי ו/או לא נחשפתי למידע כלשהי שקשור לזה אבל זה לא קשור לחלומות צלולים (שגם יש לי מדי פעם) לפעמים בחלום צלול אפשר לגלות דברים, זה דיי מגניב, כאילו המוח שלי/שלך יודע דברים לבד ואתה איכשהו סוחט ממנו מידע :)

למעלה