חלומות על ריצה

תמר י ע

New member
חלומות על ריצה

הלילה חלמתי על ריצה. כנראה בגלל שאני מושבתת ולא רצה כבר כמעט חודשיים התת מודע שלי התעורר. חלמתי שאני בפארק ופתאום מתברר לי שיש מירוץ ל19 ק"מ (איזה מרחק משונה- לא חצי מרתון..) ואני מתלבטת אם להצטרף והאם לרוץ כחימום להביא את נעלי הריצה מהקאנטרי. פתאום חולפת לידי מישהי, לא מוכרת. ואומרת לי : יאללה קדימה, כדאי לך , כמה זמן זה יקח לך? לי זה יקח משהו כמו חצי שעה.. כמעט התעלפתי ואמרתי לה : איך את רצה 19 ק"מ בחצי שעה? ..ממש התווכחתי איתה..ואז התעוררתי.. ונשארתי עם התעלומה של הרצה המסתורית שרצה במהירות 38 קמ"ש....אולי זה מישהי מכן ?

תהמרי אם כבר על מישהי יותר שזופה ../images/Emo6.gif

תודה על המחמאה, אבל אני רצה ר-ח-ו-ק ולא בהכרח מ-ה-ר...

חלמתי גם משהו הלילה על ריצה

נדמה לי שזה היה סיום המרתון ואני רואה אנשים פצועים בדרך של התחרות
. מה זה חלום מוזר ומצד שני יכול להיות קשור לזה שאני בטייפר וכל מכאוביי הותיקים התעוררו לתחיה. או במילים אחרות החרדות עלו דרגה
. עוד שבוע ויום... אז הכל ברור...

אוי, קלאסיקה! ../images/Emo6.gif

אני חולמת על ריצה הרבה פעמים, אבל יותר אני חולמת על שחייה. ותמיד מדובר בחלומות "רעים" על איך אין לי זמן לרוץ או לשחות וכל האימון מתחרבש. לפני המרתון היו לי כמה חלומות מסויטים, שבאחד מהם אני מגלה על קו הזינוק שאני בכלל לא לבושה בבגדי ריצה. בשני (שנחלם יומיים לפני המרתון) חלמתי שאני טועה במסלול, ונכנסת לפארק לפני שרצתי עד הדר יוסף וחזרה. חבל שלחלום על ריצה לא נחשב אימון

omaopa

New member
אוחתי! ידעתי שיש לנו המון במשותף....

אחת לכמה זמן אני חולמת שאני לא מצליחה להגיע לקו הזינוק בזמן. ברקע של החלום אני שומעת את הכרוז מכריז על הזמן שנותר עד הזינוק ואחר כך את הספירה לאחור ואני אבודה ברחובות שליד ולא מצליחה להגיע. בחלום זה תמיד קשור לעיכוב כלשהוא בגלל ביגוד או שלא מצאתי חניה ליד אזור הכינוס או שלא הצלחתי לקשור את הצ'יפ לנעל וכו'. זה חלום שחוזר אצלי או כשאני לחוצה בחיים או שיש לי מירוץ מטרה שאני מכוונת אליו והוא חשוב לי. בגלל זה אני תמיד מגיעה למירוצים בערך שעה וחצי-שעתיים לפני
צחוק, צחוק, פעם פיספסתי את הזינוק באשדוד למרות שהייתי על הקו זינוק. פשוט היו שני מקצים ואני עמדתי בטעות מאחורי המקצה השני ולא שמתי לב שהזניקו כבר את הראשון שאני הייתי אמורה להיות בו. אמנם השלמתי את הפערים אבל מאז באשדוד אני עומדת בקו זינוק רבע שעה לפני ומחכה בסבלנות......

חלום "קלאסי"

לא להצליח להשלים פעולה שאמורה להיות שגרתית. פרויד טען שזה פחד מאימפוטנטיות. מצד שני, הוא טען את זה על כמעט כל דבר... לי היה את זה על טיולים כשהייתי מטיילת, מנסה לארוז תיק ושום דבר לא נכנס כמו שצריך.

dganitm

New member
omaopa את גדולה ../images/Emo6.gif

איך מפספסים זינוק? יא מצחיקה! גם לי לפכעמים לפני תחרויות יש חלומות כאלו, שאני מפספסת את הזינוק, או שאין לי מקום מקדימה, או שאני בכלל מאחרת לתחרות... כל הפחדים בסל אחד!

מרב.

New member
קלאסיקה של לחץ ידוע מראש...

זה מזכיר לי חלומות מתקופות אחרות, על מבחן שאני מפספסת, על חזרה מדרום אמריקה לארץ לפני שסיימתי לטייל, ועוד ועוד- כל אלו בפינת הלחץ והמתח
בהחלט חלום מעניין.... ומעייף

efratramati

New member
הזכרתן לי חלום מהעבר הרחוק

בהריון עם הבן הגדול שלי חלמתי שאני שוכחת להאכיל אותו. דאגתי איזה חודשיים אחר כך בערך עד שהוא נולד ואז הבנתי איך זה עובד באמת

efratramati

New member
וחוץ מזה לפעמים יש לי תחושה של דיווש או רצה

כשאני עוצמת את העיניים רגע לפני שאני נרדמת

dganitm

New member
חלומות...

מכירה כל כך את החלומות האלו. כשהייתי מושבתת מהפציעה ומחלת הנשיקה, חלמתי כל לילה שאני עושה את אותו המסלול, עברתי אותו אחד לאחד בחלום, הרגשתי את הרוח, את הגלגלים על האספלט, את הקושי והדופק שעולה... כשהחלמתי, החלום לא עזב אותי, אז עשיתי את המסלול. שבת אחת וותרתי על רכיבת קבוצה, נסעתי למסלול לבד ועשיתי אותו, היה נהדר!!!! (פגשתי אפילו את הבנות של ZOOZI). מדהים איזה דברים מניעים אותנו...

למעלה