חלומות על היקארו נו גו

Mor L

New member
חלומות על היקארו נו גו

אוקיי אני חושבת שזה כבר ידוע מראש שאני חולה בראש בכל מה שנוגע לסידרה היקארו נו גו (נכון?) ובמסגרת השנה שהיתה לי מאז שהאובססיה הנפלאה הזו התחילה אצלי היו לי מקרים שמדי פעם חלמתי על הדמויות מתוך הסידרה, לפעמים הם בתוך העולם שלהם ולפעמים הם מתערבבים בחלום עם החיים האמיתיים שלי... חלק זכרתי ממש מעט כדי להספיק לרשום אותם בשביל העתיד שאני אסתכל על הרשימות שלי ואצחק כמה מטורפת הייתי אז (היום ולעוד הרבה זמן מקווה). לא אמרתי את זה אף פעם כי הייתי רגילה לחלום על מושאי ההערצה שלי כבר מזה שנים רבות (מלחמת הכוכבים זו אחת מהאובססיות הקשות שלי ש-8 שנים אחרי יציאת אימת הפאנטום אני עדיין חולמת כל כמה זמן על ויידר ועל שאר הדמויות מתוך הסרטים). אבל עכשיו לאור המצב הקשה של הפורום, וגם בגלל שהיה לי חלום מדליק לגמרי לפני כמה ימים, חשבתי למה לא נרשום חלומות שהיו לנו על הסידרה ו/או על הדמויות שלה. תגידו לי מה דעתכם.

RaVeN IYI

New member
וול, אצלי זה תמיד קשור בארפי שאני עושה באותו

רגע D: למשל כרגע זה היקארו עם זקן שאונס את אקירה בספינת שודדי הים שלו~ [וזה ממש כיף T_T!.. למרות שאני עושה את אקירה XD] המ, וזה תמיד נחמד לחשוב על מה רוצים לעשות בהמשך ובעצם להירדם תוך כדי ולחלום על המשך ברנדומליות D: זה ממש נהדר! ואמ, בואו נראה, חלום מפורט יותר? .___.; וול, גם זה קשור בארפי. אקירה הצליח לעזוב את הספינה ואת היקארו וחזר הביתה, ואמ, אז פגש את הארוסה שלו[..שהיא איכ ודמות מקלאמפ ו;;] ואחרי חודשיים היקארו מצא אותו, ויחד עם וואיה הם בהו בזמן שאקירה שיחק עם הbabybrother של הארוסה והיקארו חשב שהוא איחר מדי ושלאקירה כבר יש בן XD; ו-וואיה חבט לו בראש והזכיר לו שעברו רק חודשיים מאז שהוא עזב, ככה שאין סיכוי שזה הבן שלו. ואז הוא החליט להפריע והלך לעברם ואמר לו "you'd be a lovely mother" והכלבה הקטנה חשבה שזה היה מכוון אליה ואמרה תודה כשבעצם אקירה הבין שזה היה מכוון אליו והסמיק~ <: ואז הוא פשוט גרר אותו למרתף והראה לו עד כמה הוא התגעגע. [: ...מה שבאמת היה מעולה, שאחרי שהתעוררתי וסיפרתי על זה לארפימייט שלי, עשינו את זה באמת [:!~ ועכשיו אקירה שוב בספינה של היקארו אחרי הרבה, הרבה בלגן ס: באמאשלי, אני אוהבת ארפי ]; רעיון נחמד, אגב ס:

Mor L

New member
../images/Emo6.gif גדול!!

אצלי החלומות קצת אחרים אבל גם עם יאואי בתוכם ^^ החלום האחרון שלי היה בשבת על אקירה שמאוהב בסאי ברמות קשות ביותר אחרי שהוא שיחק נגדו במחשב, והוא יודע שהיקארו מכיר את סאי ודורש ממנו להיפגש איתו. אבל מה שאקירה לא יודע זה שסאי כבר "מת" ועבר לעולם הבא והיקארו לא יכול לגלות לו שהוא בעצם רוח רפאים ושדרכו בכלל הוא התחיל עם הגו... החלום נגמר אני חושבת כשאקירה עדיין ממשיך לחפש אחרי סאי באובססיביות... מסכן...

../images/Emo15.gif אחד הזוי ומשונה במיוחד

זה מתחיל כמעט שפוי, אני הולכת בשכונה מוזרה, שבה משום מה הדלתות בגג ולא למטה ויש מסביבן שיחים כאלו שצריך לטפס עליהם בשביל להגיע למעלה (o_O אינדיד). כשאני נכנסת לאחת הדירות המוזרות יש שם ריח כזה של בית מלון ואז אני שומעת צעקות (ממש חזקות) "מה זומותרת לעשות את זה ככה?! עושים את זה ככה!" "לא נכון!" "כן נכון!" וכ"ו, אני נכנסת ומחפשת את החדר ומוצאת כזו גומחה הזויה ברצפה, ומי יושבים שם בפנים? היקארו ואקירה. אקירה לבש לשמחתי כי רבה- את הבגדים של שואיצ'י מגראווי, (הזוי, אבל שווה למדי), והיקארו לבש תלבושת מצרית כמו ביוגיהו (וזה התאים לו נורא!). הם ישבו מול מה שהסתבר להיות- בננה, והתווכחו איך אוכלים אותה. בשלב זה נכנסה לכוך דרך דלת צדידית שם אקארי לבושה כמו אליס מהמשחק האלים מאוד "אליס" (עליסה בארץ הפלאות התעצבנה ויצא למסע רצח!), והסבירה להם בפשטות שכל קוף יודעאיך אוכלים בננה. "תסתכלו עליו!" הצביעה, כי לפתע היה שם L (דת' נואט), שאוכל בננה, ובאמת נראה די קופי. "אההה!" אמר היקארו, ואז לפתע נשמע צלצול כזה של בצפר ואקארי דפקה בטימטום עודדי למדי "חייבת ללכת! חייבת ללכת!" והסתלקה משם. ואז מגיע הקטע המעניין. "הי, משעמם לי, רוצה להתנשק?" שואל היקארו את האקירה "מרוב שחשבתי כבר לא בא לי לאכול את הבננה הזו" "טוב, למה לא" תשובתו המאוד מפורטת של אקירה, ואז הם התנשקו. להזכירכם זה היה בתוך גומחה עמוקה ברצפה כשאני יושבת לעמעלה, ובשלב זה גם הייתה לי מצלמת וידאו משום מה. וול... *דברים לא חינוכיים בגומחה*& ואחרי שהם סיימו קמתי וצעקתי "יש לי קלטת לוהטת של היאקרו ואקירה!" והם הסתכלו לעמלה וחטפו אונד! הם התחילו לרדוף אחרי אבל הצלחתי לברוח מהם (עדיין צועקת שיש לי קלטת לוהטת) ואז הגיעו פאנגרלז, ועשינו הקרנה! או, ושמרנו אותם בתור יאוי פטס באיזה מחסן חשוך. ^^ התעוררתי כשהלכתי בחלום להביא עוד פופקורן בהקרנה. בעסה לי הא?

Mor L

New member
*דברים לא חינוכיים*

חחח פרטים! פרטים! זה חלום, מותר לרשום סצינות רק בלי מילים מסויימות
תזכרו את כל הפאנפיקים שהתחוללו פה בפורום

למעלה