חלומות נבואיים

anatrony

New member
חלומות נבואיים

שלום, אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי? בשנה האחרונה יש לי כל מיני חלומות נבואיים שמתקיימים בערך יום או יומיים אחרי שאני חולמת אותם. החלומות האלה הם חלומות לא רצוניים - הנושא מופיע מעצמו בלי שום התכוונות שלי. רציתי לדעת איך אפשר לפתח את זה ולנתב את הנבואה לדברים שקשורים אלי או לאנשים הקרובים אלי (עם התכוונות שלי לנושא כמובן) מעבר לזה, יש פעמים שבהם בחלום מגיעים אלי אנשים ומדברים איתי, לרוב אני לא ממש רואה את הפנים שלהם, לפי ידיעתי, זהו מעין תקשור, ואני לא ממש יודעת עדיין איך להתייחס לזה, כשאני נמצאת במצב כזה, אני לא נמצאת במצב של שינה מוחלטת, אני מודעת לסביבה שלי, ואני מרגישה שאני ערה אבל ברוב הפעמים אני ``קופצת`` מתוך פחד מסויים ואז אני מרגישה שכאילו בדיוק התעוררתי, למרות הידיעה שזה לא נכון - האם מישהו יכול להסביר לי גם את זה?

היי

כן אני דיי יכול להסביר לך מה שקורה לך את פשוט נמצאת ברמת מודעות עצמית מאוד מאוד גבוהה וכן אפשר לפתח אותם כמו שאני פיתחתי אותם אבל את צריכה להיות יותר קשובה לעצמך רציתי לדעת כמה דברים ראשית : למה כל כך חשוב לך להגיע לרמה הזאת עם בשביל לפגוע באנשים או למען חיזוק בן אנשים לא באתי לפגוע או משהו כזה אך מכייון שעזרתי פעמים רבות לאנשים להגיע לארה עצמית כלומר להגיע לרוחניות מאוד גבוהה הם ישתמשו בה כדי לפגוע באחרים ולא לעזור לאחרים אז אם תוכלי לתת עוד פרטים על המצב אני אישית מוכן בכל ליבי לעזור לך עם זה לשם עזרה וקירוב לבבות בין האנשים כי יש דרכים רבות לפתח את הארה הפנימית שלך על כל פנים שהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים . עדי קצמן האימיל שלי הוא : [email protected]

למעלה