חלומות מתגשמים

חלומות מתגשמים

היי שלום לכולם איני יודע עד כמה אתם חולמים אבל אני כל לילה חולם המון וכל פעם חלום חדש מקומ ומות חדשים וכל מה שאני חולם אכן קורא במציאות ויש לי אפילו אנשים שיעידו על כך סתם דוגמה לפני כמה שנים חלמתי שגיסתי מכרה את ביתה וקנתה וילה ובחלום אני רואה שהיא מנהלת דין ודברים עם הקבלן על סכום כסף לא עבר שבוע ובארוחת ערב שישי היא מבשרת לנו שהיא רכשה ווילה באיזור יוקרתי ובקרוב היא עוברת לשם ולאחר כשנה היא התבשרה מהקבלן שאכן יש טעות כספית והיא צריכה להוסיף כסף

תגובה לSULVERHWAK

תאמין לי גם לי לפעמים קצת קשה לקבל אבל זה קורה ולעיתים מאוד קרובות ולכל חלום יש מסר לחיים כך מתברר אם תרצה להרחיב על כך אוכל לתת לך את הנייד שלידרך המייל שלי

MetalSinagouge

New member
ספר עוד...

אני פשוט עומד בפני פריצת דרך פילוסופית שתהפוך את כל מה שידעה האנושות עד כה בענייני מרחב החלל-זמן. סתם, לא. אבל ספר עוד. מעניין לציין שאריסטו היה הראשון בתולדות האנושות שכתב בנושא. הוא כתב שחלומות כאלה קורים לאנשים רגילים ושרובם צירופי מקרים. אבל לך תדע. אם זה נכון, דע לך שלא תוכל בחיים להוכיח את זה, כי מה לעשות, חלומות אי אפשר להקליט. חיה ביושר עם האמת שלך, ושכרונוס אל הזמן ידע להנחות אותך לאן שצריך ו(יותר חשוב) בזמן שצריך. God speed.

Roy1232

New member
זה יכול להיות נכון גם מסיבות רציונליות

ייתכן מאוד שגיסתו הביעה את רצונה לעבור (לפני הכרזת הקנייה) והחלום הוא פשוט תוצאה של זה. בכלל יכול מאוד להיות שהמוח מחבר הרבה פרטים קטנים ולכאורה לא קשורים שצירוף שלהם יכול לנבא די בביטחון אירועים עתידיים - אין סיבה שזה לא יבוא לביטוי בחלום. ואם מנסים לנתח את החלום מבינים שכל הסימנים היו שם קודם, פשוט לא שמנו לב

silverhawk

New member
אני מסכים לחלוטין

התייחסתי להצהרה המכלילה הראשונה, למען האמת. הדיון נראה לי גם כך קצת עקר...

oobe

New member
יפה דני

יכולות מיוחדות אינם רק ברכה או כיף אלא גם.תהנה. אגב אתה בטוח שכל חלום שלך מתגשם?

oobe

New member
מוכרים כל מיני סוגי חלומות ושווה לחפש בגוגל

לדעתי תמצא מידע מעניין שעשוי להועיל לך. על איזה עניינים אתה חולם?רק אישי ומשפחה או גם אחרים ? יכול להיות מעניין אם תספר על כמה חלומות נבואיים שלך שהם בדרך להתגשמות.אגב איך אתה מבדיל בין חלום נבואי לחלום אחר?

למעלה