חלומות מציקים!

גילי בת

New member
חלומות מציקים!

בזמן האחרון כל הזמן יש לי בחלום מוות כל הזמן אנשים מתים לי בחלומות לדוגמא אתמול חלמתי שחבר של אחות של חברה שלי (לכו תדעו איך הגעתי לחלום עליו בכלל) מת והיום זה היה סבא וסבתא שלי (חס וחלילה...) וגם אחותי גנבה בחלום לאבא שלי את העבודה וזה מפחיד מאוד כל הקטע של הרוע והמוות בחלומות שלי אולי הקטע של המוות זה כי לפני קצת יותר משבוע קרוב אלי נפטר.... אני מבקשת תגובה ביי

המוות כחלק מהחיים...

הי גילי, ברוכה הבאה! מאוד יכול להיות שבגלל שקרוב שלך נפטר, הנושא מעסיק את חלומותיך. זה לא צריך להפחיד אותך. מוות הוא לאו דווקא רוע, כהגדרתך. מוות, בד``כ, מסמל בחלום התחלה חדשה. הישן נגמר ומתחיל החדש... במקרה שלך נראה לי שהמוות מופיע כביטוי לדאגה שלך. תנסי אולי להבין את המוות ולקבל אותו כחלק טיבעי מהחיים ולא לפחד ממנו ``פחד מוות``...:) חוץ מזה, מה לכל אלה ולזה שאחותך גנבה, בחלום, לאביך את העבודה??? אולי השאיפות הגדולות שלה מטרידות אותך...??? חלומות פז, רואה בכוכבים.

גילי בת

New member
אממממ

תודה רבה על הברוכה הבאה אבל שאיפות? השאיפה הכי גדולה שלי עד עכשיו היתה לעבור בשלום תגורפת שהיתה היום אין לי כל כך שאיפות או משהו במחשבה לעתיד רק שיהיה טוב!

nagarl

New member
תגובה לחלומות מציקים

בס``ד לחלומותיך יכול להיות כל כך הרבה הסברים שאפשר להתחיל בהסבר של מחשבה שיוצאת לחלום ויכול להיות הסברים שרוצים להגיד משהו מסוים כגון:אדם שנפטר ורוצה מנוחה לנפשו ופונה אליך שתעשי מצוה עבורו. ולפי דעתי הינך אמורה לפנות לרב השכונה ולספר לו את חלומותיך והוא יפתור לך אותם בצורה יותר עמוקה. מקווה שעזרתי לך למצוא פתרון לשאלתך ברצוני לקבל תשובה אם עצתי עזרה לך . נ.ב התאריך שכתבתי מכתב זה הוא 01\5\15

גילי בת

New member
תגובה

היי כל תשובה עוזרת עצם זה שמראים עניין אבל אני לא רוצה לנתח את החלומות יותר מידי לעומק לא צריך רב.... אבל תודה על העצה

למעלה