חלומות מוזרים,

חלומות מוזרים,

שלום, שלום, שלום, בחלומותיי אני רואה אנשים שאני בכלל לא מכירה, שאף פעם לא פגשתי, ודווקא להם יש חלק משמעותי בחלום, אנני יודעת האם הם יציר מוחי, או סתם אנשים שחלפו על פניי ברחוב, אבל תנו לי לציין שאני נערה דיי רוחנית, בחלומות שלי בעיקר אני חולמת על עצמי בורחת, אבל אני לא יודעת ממי, כל הזמן הרודף משתנה, ואני בכלל לא מזהה את הדמויות. חוץ מזה שאני שולטת בחלום כי אני יודעת מה לעשות ולאן לברוח.. אבל מישהו מוכן להסביר לי מה הפירוש?

שכחתי לציין פרטים חשובים...

תמיד בחלום אני לובשת שמלת מחוך בצבע לבן קרם (בסגנון המאה ה-19) (אולי זאת התקופה של החלום) ואני רצה ביער לפעמים בלילה ולפעמים בבוקר אבל זה תמיד היער הזה, החלום חוזר בערף כל פעם בשבועיים!

JFK1

New member
פתרון החלום ללידי ג´ונס

שלום לך בראשית דברי הדגיש כי אני פותר חלומות על דרך התורה טחכמי הקבלה ולא על דעת עצמי. החלום שאת חולמת שוב ושוב מצביע על דרגות רוחניות גבוהות שלך שטרם באו לביטוי. עלפי ספרי המקובלים הרואה יער בחלומו מספר פעמים "נעשה ראש לבי כלה". דהיינו מקבל כתר של תורה והנהגה. הריצה ביער מבטאת מצב של כוחות שונים המניעים אותך בהתמודדות בין רוחניות לגשמיות ולכן אין לך מנוח. הייתי מעונין לשמוע האם בפתרון יש כיוון למצבך כפי שתיארתי בברכה J.F.K

למעלה