חלומות מוזרים

rozenyael

New member
חלומות מוזרים

ערב טוב, אני בדרך כלל לא זוכרת את החלומות שלי. כשאני אומרת בדרך כלל אני מתכוונת שפעם בחצי שנה בערך אני זוכרת במעורפל משהו מחלומות... אבל ממש בקטנה. אתמול בלילה היו 2 חלומות מוזרים. 1. הייתי המסעדה עם כל מיני אנשים, ההורים שלי ואני חושבת שעוד כמה בני משפחה, וההורים שלי היו על הרצפה אבא שלי לידי ואמא שלי מטרים ספורים לידנו משמאלי ושניהם היו פצועים, אמא מפרכסת ואבא שבר את כף היד והאצבעות. 2. שאני מתעוררת ומגלה שהמציאות שבא חייתי בשנה האחרונה הייתה בעצם חלום. דעתכם ?

New horizon

New member
חלומות

על מנת להסביר לך את פשר החלומות שלך עלינו להכיר אותך יותר. הרבה יותר... איננו יודעים למשל מה טיב הקשר שלך עם הורייך, האם הם בחיים, האם האווירה במסעדה היתה מיוחדת במשהו? ועוד ועוד. אבל - אין ספק שהחלומות שהצגת כאן מעניינים מאד. אם הם חוזרים הם באים ללמד אותך או לפתור לך נושא מאד עמוק. אפשר לעשות זאת. השאלה היא האם את מעוניינת בכך. בברכה,

rozenyael

New member
תגובה

תודה על התגובה
הורי בריאים ושלמים... יש לי מערכת יחסים טובה, אני קרובה יותר לאבא מלאמא אבל שניהם יקרים. הם כמובן דואגים כמו כל הורה לרווקה בת 35, אבל לא דוחקים יותר מידי. המשפחה בכלל די קרובהגם מצד האחים , מבלים ביחד. האווירה במסעדה והאחרים מעורפל מאוד, אבל לא הייתה לי הרגשה שהם חשובים. מה שכן זה שעפתי לתוך המסעדה, לא נכנסתי בהליכה... לגבי המעוף, כשהייתי ילדה היה לי חלום חוזר שאני עפה מסביבת המקום שבוא גדלתי, חלומות מאוד מובהרים, אבל פעם אחרונה שהיה לי את המוטב הזה היה בגיך 18 בערך. מה עוד ?

New horizon

New member
פרוש חלומות

מדוע אתה טוען שפירוש חלומות אינו רציני? פירוש חלומות הוא כלי מופלא לטיפול פסיכולוגי, וזרמים מכובדים ורציניים מאד בפסיכולוגיה מתבססים על החלומות על מנת לסייע למטופל לשוחח עם התת מודע שלו. פרויד היה הראשון, ולאחריו יונג... ועוד אמנם קשה מאד לפרש חלומות מבלי להכיר את עולמו של החולם באופן אחראי, אבל אין לזלזל בתחום זה כולו!

גרא.

New member
New horizon,זה לא מה שנאמר.יש חלוקת "עבודה"

בין הפורומים השונים בתפוז,כאשר כל אחד מתמקד בתחום יחודי לו.פורום חלומות פועל בתחום הזה,ולא נוגע בייעוץ פסיכולוגי.וכפי שכתבתי אני מכבד מאד את העבודה שנעשית שם.הפורום הזה מתמקד בנושא הייעודי שלו.ומבחינה זו פרוש חלומות אינו ייעוץ פסיכולוגי פר סה.אין בכוונתי להתחרות עם פורום חלומות בפרוש חלומות,אני סבור כמנהל שכל פורום מיועד לעסוק בתחומו ולכן הפנייתי את השואלת לפורום חלומות.בשום מקום לא טענתי שפירוש חלומות אינו רציני,נא לחזור בך.

בתור צופה מהצד בשרשור הזה

ברור לי לגמרי שבהודעה של גרא כתוב שפורום חלומות הוא פורום רציני. לא רואה איך אפשר להבין מההודעה שפירוש חלומות זה לא רציני.

New horizon

New member
הבהרה

לא התכוונתי להגיד שום דבר - במיוחד לא שום דבר רע על אפן ניהול הפורום, או המקצועיות של גרא. מתנצלת בפני כל מי שהבין אותי אחרת ממה שהתכוונתי.

למעלה