חלומות ופיתרונם

BiGuy

New member
חלומות ופיתרונם

בזמן האחרון אני חולם הרבה על טרוריסטים שבאים לתפוס אותי ואת חבריי או כי יש לנו איזה חפץ שהם רוצים, ברחנו מאיפשהו, עשינו משהו בניגוד לרצונם וכו´... היה לי היום חלום שהולך ככה: אני וחבריי נמצאים בחנות צעצועים גדולה. אנחנו נמצאים שם בלילה, כשהחנות סגורה. כנראה שנעלו אותנו בפנים או משהו. לפתע נכנסים טרוריסטים מוכרים ומבוקשים, מבצרים את החנות, ולוקחים אותנו כבני ערובה (זה ישמע קצת כמו תסריט של סרט). אני ועוד שניים מחבריי מצליחים לברוח, וכשאנחנו יוצאים, אני מגלה שאנחנו נמצאים בגינת ביתי. אחד מהטרוריסטים רודף אחרינו, ואנחנו מטפסים מעל הגדר ומתחילים לרוץ. לפתע, נעצר אחד מחבריי, ואנחנו מגלים שהוא מלפף את ידו סביב ילד שנראה בדיוק כמוהו רק בבגדים צהובים צמודים. הוא אומר לנו להמשיך לרוץ, ושהוא ידביק אותנו. אנחנו רואים את הטרוריסט מאחוריו, ורצים בכל כוחנו, ובאורך פלא, החבר שעצר מצטרף אלינו במהירות הבזק. אקיצר, החלום ממשיך ככה במשחקי חתול ועכבר, עד שאני קופץ עם הראש לתוך הקיר תוך כדי שינה (במציאות, לא בחלום)... מישהו יכול לפתור לי???

JFK1

New member
פתרון החלום לBIGUY

שלום לך לפני הכל הדגיש כי אני פותר חלומות בפורום עלפי התורה וספרי הקבלה. אל לך לחשוש לאחרונה התקבלו בפורום חלומות רבים כדוגמת חלומך. חלומות אלו מושפעים ממהלך האירועים לו אנו עדים בשטחים וברחבי המדינה. לרוב חלומות אלו יופיעו בחלק הראשון של הלילה סמוך לשינה והם מבטאים את התרחשויות היום ןחששות פנימים בייתר שאת. בברכה J.F.K

למעלה