חלומות, העולם ואני ....

The Lilit

New member
חלומות, העולם ואני ....

הי לכולם ! יש לי וידוי קטן : אתמול הייתי פעם ראשונה אצל פסיכולוגית ... חשבתי שכל החיים שלי ישתנו , אבל זה לא קרה , מה שכן קרה : הקשבתי לקרני שאמרה לי לכתוב את רחשי ליבי וכתבתי. כתבתי בקשר ליום ראשון שהיה בשבילי יום של הרבה התחלות שחיכיתי להם, אבל אחרי היום הזה החיים שלי לא השתנו , אז זה מה שיצא לי ... ( קצת ארוך ...) בשיר האמיתי שכתבתי השתמשתי בשם שלי ברבים, לצורך הכתיבה בפורום השתמשתי ב`` לילית `` פתח את השער תפחהו רחב , ופרוש לפני את שביל החלב , עבור יעברו בו ליליות מחכות , פתחהו , עולם מגשים חלומות . לך אודה מקרב חלומי על הדלת שתפתח לי עולמי ... (בינינו : התודה - זה רק מנימוס , אולי אסלח על הזמן החמוס , התמימים נשבעו לי בהן תמימותם שתבוא ותיקח אותי לשם ... ואתה , באת , אבל, אחי - מה קרה ? איבדת שעון ? אין לך רשיון ? כמה אפשר לחכות ? ..... ...... טוב אין טעם בעבר לנבור אז ללליות המחכות אעבור ואתה , להבא תתנהג כמו בן אדם יש עוד מליון כמוני בעולם ( או אז בזכותך עולם יקר יעברו הליליות במעבר הצר : לילית החולמת וזו המגשימה זו הפוחדת והמאשימה , תטרח לבוא הפחדנית גם האמיצה , האצילה והיורדת לעם , ההיא , האסרטיבית את ההזדמנות לא תחמיץ את תורת הנשיות בפומבי להפיץ, הרכה והיפה כמובן בקיצור, יהיו שם כולן ... וכולן כפיים תספוקנה ומאוזן לאוזן תחייכנה ויודו לאל שברא את העולם, (שכן בלעדיו לא היו קרובות לחלומן ( ופתאום היא הגיחה בפתח כמו ברק משמיים לילית הריאלית זו עם הראש על הכתפיים הסתכלה סביב בבוז נחרה ופצחהבנאום בלי מלמלה ותחרה : `` אחיותיי היקרות עצמי ובשרי עליכן האושר ( ועליי חוכמתי ( בכל מפגש כזה שיוזם העולם אני מתבשמת מאושריכן הנעלם , טוב לי כשאתן עולות מים המימוש מבושמות מתמימות ובעיניכן- עתיד כבוש , אך בשם חוכמתי ועיניי הפקוחות, האינכן רואות את אשר אתן מעוללות ? אם תממשו את הפנטזיה ותגענה לחלום על מה תחשובנה בערוב היום ? מי ייטע בכן כוח נסתר במה תצדקנה את ויתורי המחר ? בשם התקווה וכל הדגלים א לתמכורנה את חלומכן בעד נזיד עדשים עדשי ה הגשמה הן סם הזיה אבל אתן, רוצות מונופול על הפנטזיה !!! ואתה עולם יקר חפש לך קורבן שבאשליה לא יבחן ! אנו הליליות את השאיפה רוצות לראות איתה - מחר ולא לממשה לאלתר אנו הליליות לא רוצות חלומות ממושים ופנטזיות סוחפות חושים . רוצות אשליה איתה להשכים ולהעריב ולא הגשמה שאת תקוותנו תחריב . `` כל הליליות אז תהנהנה בראשן אין ספק החכמה מכולן וכמו תמיד הן תסובנה על עקביהן ובצל החלום תמשכנה את חייהן . והעולם הטוב על עקביו ייסוב ויחפש אצלו בארגז החול חולם קטן שרוצה לגדול וכל הליליות תשקפנה מצד תחייכנה ותאמרנה : `` יום אחד ... יום אחד ... `` הן תקומנה ותשכבנה יחד עם החלום ויחיו באוש התקווה עד עצם היום . זהו - אם הייתה לך סבלנות להגיע עד לפה , אז אני אגלה שבגלל זה (אולי( אני תקועה עדיין עם הרבה חלומות ביד ואפס מימושים בכיס ...

ללה ה

New member
לילית

לא היה צורך בסבלנות כדי להגיע עד לכאן. רק עניין והנאה (מה שמצאתי). זה עשוי להשמע הזוי, ובכל זאת אני כותבת לך - החיים הם חלום, החולם הוא החיים, הריאלי הוא פנטזיה והפנטזיה היא חיים. והרי החיים הם חלום. ואולי בכלל כל זה לא נכון. שזה היינו הך. בדרך כלל זה מפחיד את מי שמרגיש את זה (אפילו בקצות האצבעות) מי שמקבל את זה, ככה, כמות שזה, מכיל את זה בתוכו והופך מוכל בתוך כל זה. בחלום. מאחלת לכולנו חיים ריאליים בתוך חלום.

The Lilit

New member
הריאליה שבחלום

את חושבת שזה ריאלי לחלום על חיים ריאלים בתוך חלום ? אני לא בטוחה שהבנתי בדיוק למה התכוונה המשוררת , אבל אני אשמח לשמוע הרחבה ... אני אשמח לדבר על החלומיות של החיים ועל הריאליה שבחלום , או על כל דבר שהיה אמור להשתמע מדברייך ... מדהים איך אנשים הולכים למקומות שונים כשנקודת הפתיחה שווה . אני תוהה אם הצלחתי להעביר את התחושה שרציתי ... בואי נדבר ...

ללה ה

New member
וואו

וואו לילית, איזה שאלות קשות... האם ריאלי לחלום על חיים ריאליים בתוך חלום? - מהם בדיוק חיים ריאליים? חורים שחורים הם ריאליים? כן ולא. תלוי את מי שואלים ומאיפה מסתכלים עליהם. לפחות על התופעה. החלום הוא ריאלי או שלא? אני לא יודעת את התשובה הנכונה. אני לא יודעת בכלל אם יש כזו. דבר אחד אני יודעת על עצמי לפחות, השאלות מעניינות, התשובות עליהן מרתקות. מה נעשה אם תהיה לנו תשובה אחת ברורה? אולי לזה התכוונתי בלקבל, להכיל ולהיות מוכל. לפחות גם לזה... אגב, אני לא בטוחה שהגענו למקומות כל-כך שונים. עובדה שאנחנו עדיין מדברות. כמעט כמו חלום, אה?.. ללה

051928773@gn

New member
השם לילית בכלל ופנטזיות בפרט.

זשוב שתדעי שהשם לילית מקורו בטומאה. ולגבי מימוש חלומות אשמח לשתף אותך עם שלי ואולי ביחד ....

למעלה