חלומות דורבניים

DanaDuck

New member
חלומות דורבניים

היו לי בשבוע האחרון שני חלומות דורבניים. אז ככה: (אם זה בכלל מעניין אותכם) בראשון הייתי איתם באיזה מקום לייד לוד (במפתיע) וראיתי שהקלידן החדש (שעדיין לא יצא לי להכיר) שם עלי עין... בשני, שחלמתי היום, הייתי אמורה להופיע עם הדורבנים באולפן טלויזיה באיזו תכנית זמר, כשהם מנגנים ברקע ואני שרה במקום איתי את "לא בא לי לשמוע" (למרות שאיתי היה באולפן) כשסוף סוך עליתי לשיר, לא מצאתי את הדבר הכי פשוט- מיקרופון. מנהל הבמה הורה להביא לי מיקרופון ואמר שיתקנו את זה בעריכה. אולם גם המיקרופון עשה בעיות והצטרכו ללכת ולמצוא לי אחד חדש. באותה הפסקה, התיישבתי לייד איתי וחברים שלו ואמרתי לו שאני בטח אפקשש את השיר ויצא לי רע ושאולי הוא יבוא ללוות אותי או משהו... אחרי שסוף סוף מצאו לי מיקרופון, חצי קהל כבר הלך וכשסוף סוף התחלתי לשיר, התחיל לעלות עשן סמיך מפתחי האוורור ואמרתי לכולם שיש שריפה ושחייבים לפנות מייד את האולפן. מעניין מה זה אומר...

../images/Emo79.gifגם לי יש כל מיני כאלה...

פעם היה לי חלום שבקיבוץ שלנו יש איזה הופעה ולא ידעתי של מי ואז פתאום אני שומעת את "לבדוק לך ת'מנוע" ברקע ואז אני יודעת שזה הם מופיעים, ואז הם באים ומביאים לי עוגת יומולדת למרות שלא היה לי יומולדת (?!?), ואז הם מתחילים להופיע, ואחר כך מחלקים סנדוויצ'ים והסנדוויץ' שלי לא היה לי טעים ואבא שלי לא רצה אותו אז שאלתי את זיגו אם הוא רוצה ואז הוא הושה לי כזה תנועה של כאילו "היידיים שלי תפוסות" ואז שמתי לב שכל היידים שלו מלאות סדוויצ'ים ובקבוקי מיץ. אחר כך הם הלכו לעשות חזרות בבית שלי (שוב-?!?) ואז הם נוסעים ואני נפרדת מהם. ולא מזמןם היה לי חלום שהם שוב מופיעים אבל במרפסת של הבית שלי ועד שאני יוצאת החוצה הם כבר הולכים, ואין במה ואין מיקרופונים ואין כלום, ואני רצה ומחפשת אותם. האם יש פירושים לחלומות שלנו??

דנה!

וואי, שנים שלא ראיתי אותך פה! איזה כיף לראות אותך פה שוב
ובקשר לחלומות... הממ, בואו נאמר שלא כדי שאני אכתוב פה את החלומות שלי איתם...
[סתם- לא!]

כתמונית

New member
וואו... אם אתם חושבים שזה מוזר...

לי יש את החלומות הכי מוזרים!! אבל עזבו... אני לא רוצה שתחשבו עליי דברים מוזרים :)

DanaDuck

New member
תודה- טל, ירדן

אבל אני כן נכנסת לפה לפעמים. כשיש נושאים מעניינים. עדיין מחכה בקוצר רוח לדיסק השני!

DanaDuck

New member
עוד חלום דורבני למכלול

הפעם הם הופיעו במין מועדון לייד שני בתי-ספר. אחד תיכון ואחד יסודי. בין שני בתי הספר היו כל מיני מחסנים וחדרים נטושים ומאובקים, שדווקא שם הם החליטו לעשות פרסומת לעצמם ולצלם טונות של שטויות כמו "הנשירה של זיגו" או "אייל בקונצרט אופרה" וכד'. משהו מוזר כזה. הם לא היו לבד. היו איתם גם מה קשור ועוד המון אנשים אחרים שעזרו להם במלאכת הנונסנס. הרגשתי שאני לא מוצאת את עצמי ביניהם והלכתי משם לכיוון בית הספר היסודי. ואז ראיתי חבורה של ילדות בשמלות של תלבושת אחידה בורחות בסתר במעלה המדרגות מחבורה של בנים. כולם היו בכיתה א' בערך. בחבורה של הבנים היה ילד בלונדיני מתולתל עם עיניים חומות שבא ישר לזרועותי. הפירוש יכול להיות או שאני רוצה כזה ילד בדיוק, או שהאחיין שעומד להיוולד לי היום יראה ככה!

למעלה