חלומות גלובלים

חלומות גלובלים

חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות. על מצע השלכת החלומות מלחשים רק פרחים מיובשים דוהים בין הדפים.. אל תסב את פניך אתה מלא דברים כמוסים אל תגיף את התריסים חפש בין המילים. שיר בדרך אליך נרקם בסבלנות אין קץ הן תיקח ותאמץ אותו אל לבבך באיזו שפה הכי רומנטי לחלום ???? באיזו שפה הכי כיף לחלום על סקס ??? באיזו שפה לועזית יהיה הכי כיף לחלום על שדיים עגלגלים דשנים ??? כולנו חולמים על אהבות,תשוקות,אכזבות... מפנטזים סייברית,מתאכזבים,מאושרים... חלום רטוב,חלום בלהות... בעולם הווירטואלי יש לי חלום אוריינטלי שם אני רוקד ושר לי, אי שם בחלומות שלי בעולם הווירטואלי יש לי חלום אוריינטלי שם אני רוקד ושר לי, ברוך הבא למידל איסט. אני קם בעברית בבוקר ושותה בעברית קפה, משלם בעברית ביוקר על כל דבר שאני קונה. בשפתו של דוד המלך אני חי ומשמיע קול וקורא סיפורים לילד - כן, תמיד מימין לשמאל. בעברית יש מילים בשפע להגיד את הכל, כמעט -יש בה תקע ויש בה שקע אך אין מילה בעברית לטאקט. מתרגש בעברית מפרח ונושא בעברית תפילה,מתרגז עברית בן-רגע ומרביץ בעברית קללה. אני חושב ואני כותב בעברית בלי קושי ואוהב לאהוב אותך בעברית בלעדית.זאת שפה נהדרת, לא תהיה לי אחרת אך בלילה, בלילה אני חולם עוד בספרדית. אמונים בעברית שומר לך וסוגר בעברית תריסים. "לילה טוב" בעברית אומר לך וגם סופר בעברית כבשים. העברית משתנית בלי הרף -זה התחיל בלוחות הברית. אני חי בשפה דוהרת ואמות, כנראה, בעברית. מעניין איך הפסוק הזה ממגילת "שיר השירים" היה נשמע בחלומם של זרים. "על משכבי בלילות בקשתי את שאהבה נפשי בקשתיו ולא מצאתיו" (שיר השירים ג, א) . שבוע טוב שיהיה לכולם עם חלומות פרועים והלוואי שיתגשמו לכולכם,ולא משנה באיזו שפה אתם חולמים... לפעמים חלומות מתגשמים. " יגעת ומצאת תאמין "

אהבתי

אהבתי מאוד אהבתי מאוד את אני קם בעברית בבוקר ושותה בעברית קפה, משלם בעברית ביוקר על כל דבר שאני קונה. בשפתו של דוד המלך אני חי ומשמיע קול וקורא סיפורים לילד - כן, תמיד מימין לשמאל. בעברית יש מילים בשפע להגיד את הכל, כמעט -יש בה תקע ויש בה שקע אך אין מילה בעברית לטאקט. זה באמת היה המהות של השיר. זה יצירה מקורית שלך?

למעלה