חלומות בצבא

shaiadi

New member
חלומות בצבא

שלום לכולם..!
הייתי משתמש יותר פעיל פה בעבר, עד שהצבא לקח אותי.. וגרם לי להזניח את עניין החלומות
לאחרונה החזרתי לעצמי את המודעות ואני מנסה להעסיק את עצמי בזה כמה שיותר

עדיין העניין בעייתי וזמן בבוקר אין לי יותר מדי, וכמובן שלא אקום באמצע הלילה.. במיוחד כי אז החברים לא יתנו לי לישון בחדר ואאלץ לישון בגשם מה שעוד יותר יקשה עליי.

אז בקיצור איך אתם מציעים לשלב את כל העניין עם החיים הצבאיים?

מאז שחזרתי להתעסק קצת אני הצלחתי להשיג איזה 2-3 חצלולים ואני מאוד מקווה לא לאבד את זה

חג שמח
!!!

היי shaiadi, ברוך השב :)

לשלב צבא וחלומות צלולים יכול להיות בעייתי. אני יודע שכשאני הייתי בצבא פשוט לא הצלחתי להתמיד בעניין ובסופו של דבר היו לי שלוש שנים עם מעט מאוד חצלולים :/

כדאי שתוותר על השיטות שדורשות התעוררות באמצע הלילה (wild, mild), ותתמקד בבדיקות מציאות, וכמה שיותר מהן.
כדי לזכור חלומות הייתי משתדל לחזור על החלום במשך דקה בבוקר (כדי שיהיה לך איזה שביב חלום לעבוד איתו), ואז כשיש זמן לחזור למה שנזכרת בו ולנסות לבנות את השאר משם. אם אפשר לכתוב- מעולה. אם לא- גם טוב.
אגב, אם אתה מצליח לנצל שמירה כדי ליישם MILD באמת יצאת אלוף

לא קל העניין הזה. איפה אתה משרת? ובאיזה תפקיד? (נא לשמור על ב"מ!)

ובהצלחה

shaiadi

New member
בהחלט לא פשוט

גם כשהיו לי חלומות צלולים זה היה רק בשבתות..
רעיון נחמד הMILD בשמירה, אף פעם לא חשבתי על זה

משרת במודיעין, כרגע אין לי הרבה זמן פנוי במהלך היום, בהמשך כנראה שכן ואז יהיה לי יותר פנאי לעסוק בחלומות

Vendetta7

New member
גם אני בצבא

עד לא מזמן גם אני שירתתי בבסיס סגור והיה מאוד קשה לשמור על זה.
הדבר היחיד שעזר לי זה לעשות הרבה בדיקות מציאות שאחר כך הייתי עושה גם בחלום :)
אתה יכול גם לקרוא הרבה ספרים וסתם להעסיק את המוח שלך בנושא הזה.

עוד רעיון

גם אני בצבא. אחד הדברים שעוזרים לי זה לעשות בדיקת מציאות עם ההתעוררות, ספציפית.
מעלה את הסיכוי "לתפוס" התעוררויות כוזבות, שלפחות אצלי אפיינו תקופות לחוצות בצבא - הרבה חלומות על להתעורר ליום הבא, ומה קורה בו.

למעלה