חלום

the man20

New member
חלום

ליפני כמה ימים היה לי חלום באמת שהיתי אם ג'סיקה פגשתי אותה דיברנו הכרנו היא רצתה ליקנות לי בגדים הינו במיסעדה ושהיתעוררתי מזה היתבאסתי היה עוד מלא בחלום ואני זוכר הכול אב שעיתעוררתי זה היה מזה באסה נ.ב. ואתם יודעים ג'סיקה היא אחד הנשים החכמות בהוליוד זה שהיא מפגרת בזוג טרי זה הבמאי אמר לה לעשות ראיתי תוכנית על זה

the man20

New member
ביוגרפיה על ג'סיקה

ג'סיקה סימפסון התפרסמה בסוף שנות ה-90, בתקופת פריחת כוכבי הפופ שעוד לא הגיעו ליום הולדתם העשרים. בניגוד לכוכבות דומות כמו כריסטינה אגילרה ובריטני ספירס, פתחה ג'סיקה את הקריירה שלה דווקא דרך מופעי גוספל בכנסיה . ג'סיקה סימפסון גדלה במשפחה בעלת קשר אמיץ לכנסייה הבפטיסטית. אביה, פסיכולוג במקצועו, משמש כמדריך לנוער בכנסייה ומרצה בפני חברי הכנסייה בכל רחבי אמריקה. ג'סיקה נהגה לשיר במקהלת הכנסייה ובאירועים חברתיים שונים, עד שבגיל 12 החליטה שהיא רוצה לנסות את מזלה ולהתקבל לתוכנית הטלוויזיה "מועדון מיקי מאוס" בה הופיעו באותה תקופה כוכבות העתיד בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה. ג'סיקה הגיעה עד לשלב האחרון של המיונים אך במבחן הסופי נבהלה וקפאה במקומה. שנה אחר כך, כשהייתה בת 13, השתתפה במחנה קיץ של הכנסייה, ובאחד הכנסים של המחנה שרה את שירה של וויטני יוסטון "I Will Always Love You". אחד הנואמים בכנס היה במהלכה של הקמת חברת תקליטי גוספל, והוא הציע לג'סיקה להוציא תקליט תחת חסותו. ג'סיקה עבדה על האלבום במשך כשלוש שנים. ממש לפני שהאלבום היה מוכן, פשטה החברה את הרגל. סבתא של ג'סיקה החליטה לממן את הוצאתו של האלבום באופן עצמאי, וג'סיקה החלה להופיע עם השירים מהאלבום בכנסי הנוער בהם נאם אביה. במקביל להופעתה בכנסים היא גם מכרה את האלבום, ולמעשה כל עותק שהופק, נמכר. מאחר שהופיעה בכל רחבי ארה"ב, שמה הגיע גם למפיקים בחברות תקליטים גדולות, ובגיל 17 היא חתמה על חוזה עם חברת "סוני". הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה שלה, "I Wanna Love You Forever" יצא בקיץ 1999, וזכה להצלחה יחסית במצעד האמריקאי. האלבום הרשמי, Sweet Kisses, יצא בנובמבר 1999, וזכה גם הוא לדירוג גבוה במצעדי מכירות האלבומים. במקביל לאלבום יצאה ג'סיקה לסיבוב הופעות כשהיא מחממת את הלהקה 98Degrees, ואת ריקי מרטין. ג'סיקה, שחונכה על ערכי הדת מקדמת אותם גם בהופעות שלה, ומזכירה בכל ראיון שהיותה כוכבת לא משנה את האמונות שלה ומחויבותה לדת ולמשפחה. קרדיט לנומה

למעלה