חלום

Veliky_Magistr

New member
חלום

שלום, אני רוצה לבקש שתעזרו לי לפענח חלום שהיה לי. בחדר שלי יש טלויזיה ופעם אחת אני מתעורר בגלל שנדמה לי שהטלויזיה נדלקה אז ראיתי שהטלויזיה דלוקה ויש תוכנית של קונאן אובריין (מופע סטנד אפ) וליד המיטה (ליד הראש) יש לי כורסה וראיתי שבכורסה יושב כושי (סליחה על הביטוי) נראה לי שהוא היה זקן, רזה וקירח וצחק בקול רם, אני לא הרגשתי פחד או חרדה פשוט סיקרן אותי מי זה, אחרי זה הוא הסתכל אליי חייך וגרם לי להרדם שוב. אם זה יעזור אז אני שקוע עמוק בתוך עולם המיסטיקה ומאז שהתחלתי להתעניין בזה אני חולם מעט מאד חלומות. אנא עזרו לי לפענח את החלום.

Veliky_Magistr

New member
חשבתי שאתם פורום רציני שעוזר לאנשים

אבל אתם סתם קבוצה של שחצנים

איזו כפיות טובה

אף אחד כאן לא מחוייב להתייחס לכל החלומות של כולם. אנחנו עונים לפי הבנתנו והזמן שברשותנו, ויש חלומות שאנחנו לא מבינים ולא מצליחים לפתור ולכן לא מגיבים כי לא רוצים להטעות. לפעמים יש חלומות שהולכים לאיבוד בארכיון לפני שמספיקים לקרוא אותם. הפותרים פותרים כאן בהתנדבות וללא תמורה, ואם לא שמת לב- אנחנו כן עונים על הרבה חלומות בכל מיני זרמים וכיוונים. אולי היינו עונים על החלום אם לא היית קורא לנו שחצנים ואומר הערות ציניות של "תודה על כל התגובות" אלא מבקש יפה שנתייחס לחלום.

Veliky_Magistr

New member
או קיי

אפשר היה להגיד שאתם לא הבנתם את החלום או משהו בסגנון, אבל כשאני רואה שאתם מפרשים חלומות על ימין ועל שמאל לכל המבקש, אני מקבל את הרושם שאתם לא שמים ז** על הבקשה שלי אז תבינו תגובה, אפילו אם זו תגובה שלילית עדיפה על כל תגובה אחרת. תזכרו זאת. בתודה שסוף סוף מישהו ענה לי, Veliky_Magistr

למעלה