חלום

אדומה2

New member
חלום

רציתי לשתף אתכן בחלום שהיה לי הלילה: חלמתי שאני עומדת להתחתן עם חבר שלי, ומשום מקום אימא שלי הגיעה לעזור לי. זה הכל היה נורא נחמד, אבל הנה אני מודדת את השמלה שיש לי בארון- זה כבר יום החתונה עצמו- והיא נראית איום ונורא, עם ירוק בהיר וכל מיני נקודות שחורות (משהו שמאוד דומה לשמלה שהייתה לאימא שלי בחיים), ובכלל- זו לא שמלה חדשה או משהו שאימא שלי התחתנה איתו או משה וכזה, פשוט שמלה איומה. אני נכנסת להיסטריה, ואני יוצאת לסלון כולי בוכיה ורואה את אימא שלי יושבת עם חברים ומדברת איתם, ואני צועקת בבכי שאני חשבתי שהיא סוף סוף הגיעה כדי לעזור לי להתכונן לחתונה ולא לשבת עם חברים שלה ולא להתייחס אליי בכלל. זהו. בכלל כבר כמה חלומות שאני מרגישה מאוד מנוכרת אליה ושבחלום היא מתייחסת אליי בקרירות. מוזר לא? אשמח לקרוא את דעתכן.

יעל יקירתי,

לצערי אני לא אמוּנה על מלאכת פענוח חלומות, אבל אני לברר בשבילך. לבינתיים, מזמינה אותך להציץ בשרשור הזה על חלומות, אולי הוא יעניין אותך.

האמת,

שחשבתי לברר בפורום חלומות, אבל אח"כ חשבתי שאולי עדיף שאת תנסחי את ההודעה עם כל הפרטים הרלוונטיים ותקבלי אליך את כל התשובות. הנה קישור.

אדומה2

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

תודה סקאלי יקרה. אני מעריכה שבטיפול הפרטי שלי הפסיכולוג שלי כבר יעשה מהחלום מטעמים.
אני פחות חשבתי על פרשנות ממש ויותר חשבתי לשמוע על החלומות שלכן, דומים או שונים, או כל דבר אחר שעולה על הדעת. תודה ויום נפלא לכולנו.

נ ע ם ב ת

New member
גם לי היו חלומות כאלו ...

שאמא נמנעת ממגע איתי ושקועה בענינה... במשך הזמן הבנתי שזהו מן מסר שאני צריכה להפסיק לצפות ממנה שתחזור וכו'. לא שקל לי לקבל את זה, אבל החלומות היו מאד עקביים במסר הזה. נעם.

למעלה