חלום

ליהליאל

New member
חלמתי חלום אתמול שהיו בו מלא התרחשויות שאני לא זוכרת מהם כלום
ואז אני עומדת בצד לבד ואני מקבלת שיחת טלפון
אני לא רואה את השם על המסך אבל השיחה ממישהו שאני מכירה
הוא אומר לי ליאל אני צריך לדבר איתך (לפי הטון זה נשמע חשוב, טון אולי קצת כבד) עניתי לו נו ואז הוא אמר לי זה קשור אליך
איך שהוא סיים את המשפט התעוררתי.
התעוררתי שאני ממש עושה קול כזה כמו שנבהלים וישר פקחתי את זה העיניים.
נשארתי ממש סקרנית לגבי החלום ואם יש למישהו פירוש אפשרי זה ממש יעזור לי
תודה:)

אלישבע777

Well-known member
חלמתי חלום אתמול שהיו בו מלא התרחשויות שאני לא זוכרת מהם כלום
ואז אני עומדת בצד לבד ואני מקבלת שיחת טלפון
אני לא רואה את השם על המסך אבל השיחה ממישהו שאני מכירה
הוא אומר לי ליאל אני צריך לדבר איתך (לפי הטון זה נשמע חשוב, טון אולי קצת כבד) עניתי לו נו ואז הוא אמר לי זה קשור אליך
איך שהוא סיים את המשפט התעוררתי.
התעוררתי שאני ממש עושה קול כזה כמו שנבהלים וישר פקחתי את זה העיניים.
נשארתי ממש סקרנית לגבי החלום ואם יש למישהו פירוש אפשרי זה ממש יעזור לי
תודה:)
שלום ליהליאל וברוך בואך לפורום!

כדי לפרש את חלומך, הוא צריך להיות לתפור לך. כדי שאחשוב על פרוש עלי לדעת רקע: בכניסה לפורום יש הוראות מה לכתוב כרקע. כתבי תחילה רקע טכני: גיל, מצב משפחתי, עיסוק או תחום העיסוק לא חובה אבל כל פרט נוסף עשוי לעזור.
רקע כזה הוא חד פעמי כל עוד אין שינוי בגיל ובמצב משפחתי וכו'

בהמשך כתבי רקע לחלום וכך יהיה תמיד. לכל חלום הרקע שלו. לפני כל פרוש אני קוראת את החלומות הקודמים ואת הרקע שלהם וכל פעם הפרוש משתפר עם הזמן, כי אני מצליבה מידע מחלומות קודמים. לא פעם מוטיבים מחלומות עבר חוזרים בחלומות עתידיים.

אני כאן נותנת לך כיוון
מה היו האירועים ( אם היו) שעוררו את החלום הזה? האם היתה שיחת טלפון, או ציפית לשיחת טלפון? האם יש רקע על זהות הקול ששמעת, מי הוא /היא בשבילך? האם זכור לך מה הקול אמר לך? אולי משהו כזה קרה במציאות פעם? אולי יש לך מחשבות על שיחת טלפון או בשורות עתידיות? כך מה שתגידי יכול לעזור לי בפרוש המותאם רק לך. אין צורך לחשוף סודות אישיים, את תקבעי את גבול החשיפה. אם יש משהו לא לפרסום שיכול לעזור לי כרקע , את יכולה לכתובת לי באופן פרטי - באתר , אבל אם הוא יהיה רלבנטי אתחשב בעניין הזה בפרוש הגלוי בפורום.
קחי את הזמן שלך וכתבי לי. רצוי שזה יהיה לפני שהרלבנטיות של החלום תתפוגג.

למעלה