חלום

snoopytush

New member
חלום

רקע: טוב לא יודעת אם סיפרתי לכם אבל הופיע לי המקצוע שאני צריכה ללמוד בחלום
אחר מזמן ( או שנה שעברה או לפני הרבה חודשים), וזה מטפלת באומנויות.
וכמו שידוע לכם הייתה תקופה שרציתי ללמוד ציור ועזבתי את זה כי קשה לי להתרכז בבית
ולהתמיד. ורבתי עם אחותי. בחלום סבתי ז"ל נפתרה והרגשתי שהחלום מבקש ממני לחזור לצייר.
עוד פריט מידע שאולי חשוב כשהייתי קטנה ציירתי את סבא שלי בדיוקן. ( עכשיו אני לא מוצאת את הציור
אבל אני חושבת שזה היה ציור ברמה טובה לילדה ), ואז אחותי ניסתה גם והעתיקה את הציור ברמה אומנם
פחות טובה אבל זה מאוד החמיא לאגו ( זה היה כשהיינו ילדות). עוד פרט שבתקופה האחרונה אני מרגישה חוסר ביטחון שאצליח להגשים את עצמי מקצועית ואישית בדרך שאני רוצה גם כי קשה לי להתפרנס גם כי תמיד החיים נראו לי מסובכים ולהשתנות זה קשה או ככה זה נתפס בעיני.
עוד פרט היה איזה בחור שחשבתי לנסות איתו זוגיות ובסוף ויתרתי לפעמים שם חשוב בחלום אבל זה פרט אישי מידי אז לא אחשוף פה את השם שלו פה. כל הפרטים האילו הופיעו לי בחלום לכן
דאגתי לציין אותם ועכשיו לחלום עצמו:

הייתי בבית של אבא שלי ( שם אני גרה). הלכתי לחדר השינה ( שהוא חדר שינה של סבים ז"ל מצד אבא). בחדר המקורי
אמור להיות תלוי דיוקן של דודה שלי בחלום במקום תמונת הדיוקן היה הציור של סבא שלי שאחותי העתיקה ממני אז.
כל החדר היה מלא בציורי דיוקנאות נוספים. הרגשתי שאחותי עשתה זאת כדי לעודד אותי לחזור לצייר.
הקשבתי לרדיו והבחור שחשבתי לצאת איתו לזוגיות וויתרתי שר או שהשמיעו שיר שהוא הלחין ( לא בטוחה שאממ הוא היה מוזיקאי במציאות הוא היה יותר סופר מטפל ואחד שמעביר הרצאות). אני חושבת שנושא השיר היה אהבה אבל אני לא בטוחה.
מישהי סיפרה ברדיו שהיא ניסתה להפוך למטפלת לאומנויות כמו שאמרו לה שמתאים לה אבל הייתה איזו בעיה שהיא נתקלה בה ולא יודעת להתמודד ( לא זוכרת מה הייתה הבעיה ). כתבתי לה מכתב ושמתי במעטפה במכתב כתבתי לה לא להתייאש ושהיא יכולה ללמוד איך להתגבר על הבעיה הזו.
באיזשהו שלב ישבתי מצונפת מחוץ לחדר שלי באיזשהי נקודה בבית. הרגשתי עצובה וחסרת אונים סבתא שלי ז"ל עברה
ראתה אותי ואחרי זמן מה נזפה בי על זה שאני לא עושה עם עצמי משהו אני לא זוכרת מה היו מילותיה המדוייקות.

קמתי מהחלום בתחושה שסבתא שלי רוצה שאחזור ללמוד ציור וכמובן אני וזה קיבל חיזוק מהחלום

snoopytush

New member
עוד משהו שאולי חשוב לחלום

הממ קוראים לי שירה ואני חושבת שהשם שלי בא לידי ביטוי במסרים של החלומות.
כשאנשים שרים או כששומעים מוזיקה זה לפעמים בא להדגיש שזה קשור אלי...

למעלה