חלום

חן (*_*)

New member
חלום

חלום חלמתי שאני חולמת עליך ומתעוררת חבוקה בזרועותיך אבל..אז, התעוררתי בלעדיך. חשבתי - שאתה חושב עלי שאני גם חשובה לך, ואז הבנתי שמחבב אולי אך בוודאי שלא אוהב- די. ואני .....אולי תמימה........ חשבתי.... שמצאתי לי אהבה תמה מסתבר שהיה זה רק חלום על אהבה

לעיתים

החלום והמציאות-חד הם בדקת,אם היה זה אך חלום ? על זה כבר נאמר: שיש דברים שנראים מכאן הנראים לחלוטין שונים-משם.

danistar

New member
חם יקרה

טוב שיש לנו את הלילה לחלום .. ככה חצי מחיינו אנחנו אוהבים , נאהבים , יש לנו כסף והעולם נראה ורוד ..

לחלום...

לחלום... לחלום על דברים שעברתי היום לחלום על דברים שרוצה כך פתאום לחלום על אהבה, על תשוקה לחלום שלנצח בזרועותיך חבוקה. לחלום על מחר שיהיה יותר טוב לחלום שלא נפסיק לאהוב. לחלום... חן, את החלומות האלו על אהבה אני הכי אוהבת, כי השינה כ"כ עריבה, כ"כ מתוקה.

חן יקרה

זו בדיוק הסיבה שאני כמעט ולא ישנה
לא אוהבת להתעורר למציאות ואולי זו גם הסיבה שאני זהירה בשימוש של המילה ההיא..... איך קוראים אותה.... אהבה?! רק טוב!!!

גחלילית../images/Emo24.gifמחייכת

קודם למילה הזאת קוראים אותה ואחר כך קורעים ...אותה! ושוב מחייכתתתתתתתתת אוף, ככה נראה חיוך? מכאן זה נראה שנקרעתיייי מצחוק אמן גחלילית ויהיה רק טובבבב

חןןןןןןןןןןןןן לפעמים לחלום

זה דווקא טוב! במיוחד אם החלום מדבר על מילוי משאלה או על פנטזיה מסויימת כי אז לפעמים את מתעוררת מהחלום טוב,ולפעמים את מתעוררת ממנו עוד יותר טוב. והיית או חלמתי חלום?

אופה3

New member
חן, יפיפיה, השאלה שלי היא ?

איך יתכן, כי אישה כמוך שהגיעה עד הלום תתעורר מהחלום, ותראה שהכל דמיון אינני מאמינה לזאת יקירתי כי אישה כמוך חייבים לאהוב, אבל מצד שני יקירתי החלומות האלה הם הכי יפים אבל כמו שאני יודעת לנו יש את האנשים, שמגשימים את החלומות האלה ומאחלת לך, שזה ימשך לעולמי עולמים כל טוב שלך באהבה האופה

למעלה