אנ אכתוב לך מה שכנע את בעלי
חלום
שלום, אני מעונינת להיכנס לנושא של תרומת ביצית. בן זוגי נרתע, הוא בן גילי (46) ויש לו ילד בן 20. לי אין ילדים ואני מאד רוצה להגשים את החלום בהא הידיעה. אני לא רוצה לפרק את הקשר ומבקשת עזרה ממישהו שיכול להראות לו (למרות שזאת זכותו) להראות לו שזה יכול להיות משהו אחר ושונה ולא מפחיד . תודה
אנ אכתוב לך מה שכנע את בעלי
ובכן חןץ מלשכנע אותו באשר לקטע הריגשי על הצורך הטבעי העז שלהיות אמא לילדים שלך. הגנים הם רק חלק מתוך הגורמים המשפיעים על הילד והם

מתוך הספר" התפתחות הילד ואישיותו" מאסן. קונגו. קאגן-כרך א פרק 2)"1.משתנים ביולוגים הנקבעים גנטית2.משתנים שאינם גנטית כמו חוסר חמצן בעת לידה תת תזונה וכו" 3למידה קודמת של הילד 4. הסביבה החברתית הקרובה של הילד( הורים, אחאים,חברים בני גילו ומורים5.ההווי הכללי חברתי ותרבותי שבו מתפתח הילד. התנהגות הילד ואישיותו הן בכל זמן ועת תוצר של פעולת גומלין נמשכת ורצופה של טבע וטיפוח." הם נותנים דוגמא יפה כמה אי אפשר לעשות את ההפרדה כין כל ההשפעות האלה . שלג נגרם כתוצאה מטמפרטורה נמוכה ואחוז גבוה של לחות באוויר דרושים שניהם להפקת שלג אי אפשר לומר שהטמפרטורה הקרה אחראית ב60 אחוז והלחות 40." אם כי או מדברים על קובעי התנהגות גנטיים וסביבתיים, אנו מסכימים תמיד שהשניים פועלים במקביל בעת ובעונה אחת." בספר יש הרבה איפורמציה בנושא. פרט נוסף לא לשכוח שלו יש חלק גדול מאד בהיווצרות הילד הזה כך שמי שמוותר על חלקו זה בעצם את. אצלי השכנועים המדעיים עזרו מאד מאד כי בעלי מבין רק כך וזה עבד. הוא הבין שאושרי תלוי בזה ולכן הוא הסכים ב ה צ ל ח ה