חלום- תקראו!

jeackyh

New member
חלום- תקראו!../images/Emo1.gif

היה לי את החלום הכי מוזר בחיים....חבל על הזמן..אני חייבת לשתף אתכם:) הרי כתבתי לעברי מכתב לפני שבועיים בערך...אז חלמתי שהוא מחזיר לי תשובה, כזה מכתב ורוד או משהו..ממש מוזר. אני פותחת את המעטפה ויש מלא מלא סיכות בטחון...בתור מתנות כאלו. היה סיכה של דגל של גאיים, היה דובונים, מכבי חיפה,"האנשים החדשים" דברים כאללללה מוזרים... וגם הוא כתב לי בפתקים קטנים כמו האלה של הודעות במטבח...חוסר השקעה , המון המון פתקים קטנים ואני לא מבינה מאיפה זה מתחיל בכלל אבל בגלל שספרתי לו על הפורום הוא כתב לי כל מיני דברים על מייקל, על כרמית על מיטל...חחחח למיטל הוא אמר שהעוגה של היום הולדת היתה ממש טעימה ולחופית נגיד, הוא אמר שתפסיק לפרש שירים שלו כי היא בכלל לא בכיוון ולא הכל סובב סביב ה"יציאה מהארון"-טחחח בקיצור זה היה החלום הכי מוזר שחלמתי.. אבל הכי מבאס זה שישר שקמתי רצתי לתיבת דואר והיא היתה ריקה

ולמה אני לא מוזכרת?!?!?!?!?../images/Emo10.gif

אני נורא מתאמצת להחיות את הפורום... מה את לא שמה לב? עברי בטוח יביא לך סיכות ביטחון במכתב...ככה הוא עושה במכתבים שלו...בטח זה סימן ל....סתם! חלום בהחלט מוזר! בפעם הבאה תחלמי עלי! מובן?!

jeackyh

New member
בובה, אני אשתדל מאוד../images/Emo24.gif

"עברי בטוח יביא לך סיכות ביטחון במכתב...ככה הוא עושה במכתבים שלו.." בא לך להסביר?!:)

חחחחחח את גמורהההההה

לא ראית את ה-סתם בסוף המשפט? בואי אני אסביר לך... זאת ציניות שכזאת שבא לי לכתוב בתגובה שלי... הבנת?יפה... אוהבת אותך מוזרה קטנה שלי...

אויייייי ספירקההה איזה טלפתיה ../images/Emo9.gif

אני חלמתי שהייתי בהופעה של עברי חחחחח היה כיייייףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!! והיי חלמת עליי
מה הוא כתב עליי??

Mייקל

New member
אם חלומות כאלה חבל להתעורר

(במובן הטוב כן...?) ומה הבחור אמר עליי בחלום? :)

jeackyh

New member
זה היה ככה

נשבעת לכם, זה היה כ"כ אמיתי הוצאתי את כל הסיכות ושמתי במגירה שלי... ואז התחלתי לקרוא את הדפים...והכתב שלו היה ממש לא ברור, אותו כתב שהוא חתם לי על הספר..מחובר כזה והתוכן הכללי אני לא זוכרת בדיוק אבל הוא אמר "אני קורא את הפורום..מה שספרת לי וממש נחמד שם...ראיתי שמיטל כותבת שם, זאתי שהביאה לי את העוגה ביום הולדת..תגידי לה שהיא היתה טעימה ואני ויניב נהנו:) ותודה רבה למייקל ולשגיא שמנהלים את הפורום הזה...סליחה שלשגיא יש חיים קשים עם למצוא אותי...אבל הנה בגלל המכתב שלך הסכמתי להתארח בפורום (dream dream dreams...) וחופית מפרשת נורא נחמד אבל לא הכל קשור לזה שאני הומו, אז שתפסיק עם זה..וכרמית חמודה..." וכל מיני דברים כאלה..על כל האנשים שלאחרונה אני מדברת איתם מה שהיה מצחיק זה שהוא לא כתב "מייקל" לדוגמא, אלא "mייקל" ומיטל היתה "מיטל האחת והיחידה." כאילו הוא מכיר את השמות רק לפי הכינויים בפורום וזהו אני הולכת לישון עכשיו אולי יהיה עוד חלום מתוק:) ליל"ט

mushmor

New member
ואני חלמתי שלילד אחד...

מהשכבה יצאה עיין ויצאו לו חוטים אדומים כאלה מהחור של העין ו.... איך המזג האויר היום באילת?????

למעלה