חלום שעומד להתגשים

אמא פרח

New member
חלום שעומד להתגשים

אני בתהליך גירושים הרבה זמן +3 היה סיוט שלא נגמר לא הגענו להסכמים כל פעם פיצץ התנקם בי דרך הילדים מזל שכבר שמתי את הכל מאחורי כי היום נחתם הסכם גירושים ואני הולכת להגשים את חלומי להיות משחוררת ללא השפלות וקללות והחזרתי לעצמי את הביטחון ואני יודעת מה אני רוצה אין שמחה ממני בעולם וגם לא מאמינה כי חיכתי לזה הרבה זמן והיא הוא מגיע אני מודה לה' שנתן לי את הכוח והסבלנות לעבור את הכול ונתן לי כוח להיות חזקה ולדעת מה אני רוצה מאחלת לכולם להגשים את החלום כי בסוף חלומות מתגשמים עם אמונה ותקוה

jdpworld

New member
לא שחלילה מזלזל...

ממ ממש לא.נהפוך הוא,רק טוב מאחל ומכל הלב. זה רק שתוהה כיצד זה אנשים מודים לאל שמוציא אותם ממצב שעל פי תפיסתם הוא זה שהכניס אותם לשם מתחילתו.

מזל חי

New member
"כיון שקל לשחק את תפקיד הקורבן

(רובין שארמה).. אז אתה לא צריך לקחת אחריות על איך שהחיים שלך נראים. אתה יכל להאשים את כל האחרים במה שלא מצליח בחיים שלך, נחסך ממך הצורך להתבונן בעצמך ולערוך את השינוים הנדרשים. אבל כשאתה משחק את תפקיד הקורבן, אתה מוותר על הכוח שלך ומעביר אותו אל מי שהופך אותך לקורבן. זו דרך איפוטנטית מאוד לחיות." (תמיד מישהו אשם..
)

מזל חי

New member
שמחה ששמח לך ../images/Emo50.gif

בדרך החדשה ואל תהססי להאמין בעצמך החוזק הוא שלך הרצון הוא האומץ המתגבר על הפחד ואז..השמיים הם הגבול

למעלה