חלום של ארבע שנים

noali

New member
חלום של ארבע שנים

ריח הצבע נמהל בריח אקונומיקה ארגזים פזורים בחדרי הבית בתוכם ימים רגעים ותחושות מארג שלם של חיים צפון בתוך אותם ארגזים אוסף שלם של תמונת חיי אני ב- T shirt מאובקת ושיער אסוף מלטפת את קירות הבית הלבנים מטהרת זיכרונות של אחר בבית שהיה שייך להם עד עכשיו אוספת אותם בפינת החדר ומוציאה החוצה שישטפו עם הרוח מפנה מקום לזיכרונות ורגעים חדשים שיוולדו יחד איתי כאן בבית החדש הבית החדש שלי ושל הקטן מפנטזת איך אתהלך לי שם בביתי הקטן יחפה מאושרת כיצד ירקמו חלומות חדשים בבית החדש שהוא רק לנו איך ימים שלמים של חלום מתגשמים להם כך פתאום חלום של ארבע שנים הנה הוא מתגשם

יקירתי.

ככה, לאט לאט תגשימי את כל חלומותייך. מי יתן והחלומות שתרקמי לך יהפכו במהרה למציאות,לחיים האמיתיים. לחיי ההגשמה הבאה. אוהב על אמת.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo140.gif

תבורכי יקרה בדרכך החדשה... והיי מאושרת, מאושרת, מאושרת...

דנדי1

New member
כפרות שלי

הנה חלום שהתגשם ואחריו יתגשמו עוד המון שיהיה לך ול"גבר גבר" המון שמחה ואושר בבית החדש אוהב אותך המון דניאל

N D R

New member
מרגיש כמו ב"קורס הכנה לדירה"

מה אני אגיד לך.... הכנת אותי משו משו. לא שאני אוכל לאסוף השיער אבל בהחלט לטהר זכרונות אחרים ולפנות מקום לזכרונות חדשים אוכל גם אוכל. מאחל לכם המון אושר ואושר!!! ב ה צ ל ח ה !!!

אין כמו להגשים חלומות

במיוחד שיש מאין ואם היה לך אי פעם ספק שתגיעי ליום בו תוכלי לבשר באושר את ההודעה הזאת, אז יכולת לשאול אותי והייתי אומרת לך ש.... ח ל ו מ ו ת מ ת ג ש מ י ם !!!!! הרבה שלוה, אושר, ואור לך ולבונבון הקטן

R a c h e li

New member
קרטונים ....

יש לא אמפטיה לקרטונים...... אוקינוסים חציתי ותמיד היו לי קרטונים בגדלים שווים מאז שאני כאן בארץ מגיעים לי קרטונים בגדלים שונים וממוחזרים קרטון של פריגת אחד של טפנוקים ואפילו של בקבוקים על אחד עם טוש אפור כתוב נא לא להפוך. כשישבתי גם אני מול הקרטונים עם קליפס על ראשי צחקתי לי במוחי איך שהם לפתע כאן שינו את מטרתן דרך צלחה לך מתוקה עם חלום שהוגשם....
ולעוד כמה חלומות.....

galia1962

New member
../images/Emo24.gifלחיי הזכרונות והחלומות ../images/Emo48.gif

מרגש לקרוא אותך, ולדמיין אותך אישה יפה בתוך החלום המתגשם שלך
אז תתתחילי לחיות בתוך החלום שהפך למציאות, ותרקמי חלומות חדשים של חיוך ואהבה ושמחה- כי את רואה אישה יפה, החלומות שלך מתגשמים.

../images/Emo48.gif לחיי הגשמת חלומות

לחיי הוצאת ישן מפני חדש והתחלות נקיות
לחייך אישה יפה
שיהיה לכם שם טוב ושמח ואוהב
שתוכלי להגשים משם עוד ועוד חלומות

cookie13

New member
../images/Emo23.gif

צעד צעד, כל חלום וחלום מתגשם. צעד אחר צעד, החיוך על פניך עולה ועולה. הצלחה לכם, מתוקה וחיבוק ענק, כי מגיע לך! (וממתינה למייל...)

daliach

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifכתבת יפה

נתת לי הרגשה שגם החלום שלי קרוב ומתחילה להרגיש שזה אמיתי

ל י M ו ר

New member
לקרוא אותך

לדעת בדיוק מה מרגישים לגביי החלום הזה. לתאר אותך שם מחייכת ומסדרת את החפצים שלכם. ריגשת אותי מתוקה, מאחלת לשניכם את כל הטוב שבעולם.
לחיי חלומות חדשים

יערית

New member
בהצלחה ../images/Emo141.gif

"רגעים חדשים שיוולדו יחד איתי כאן בבית החדש שלי" לרגעים ניפלאים שיוולדו, רגעים של אושר, אהבה, וסובלנות. אני כ"כ נהנית לצבוע קירות

L o v e M e1

New member
לפעמים חלומות מתגשמים../images/Emo24.gif

ולפעמים צריך לעשות צעד כדי לעזור להם והנה את עושה את זה בזמן האחרון...אז מאחלת לך להמשיך עם הדרייב הזה ושיקרו רק דברים טובים

למעלה