חלום שחלמתי

חלום שחלמתי

חלמתי שאני שוכבת ומשתזפת על צוק גבוה שמסביבו מים ובהם שוחים חברי ילדות שלי. אל ראש הצוק מגיע חבר ילדות שנהרג לפני שנתיים (אבל בחלום זה נראה לי טבעי לגמרי שהוא בחיים) אני מחייכת אליו ושואלת מה הוא רוצה והוא עונה בשובבות שהוא טיפס לכאן כדי לדחוף אותי למים. אני מתיישבת על קצה הצוק וחושבת שאני באמת צריכה לקפוץ אפילו שאני פוחדת . אני יודעת שאותו חבר כבר קפץ משם ולא קרה לו כלום. אני מחליטה לקפוץ אבל לא קפיצת ראש כמו שאני קופצת בבריכה אלא פשוט קופצת ומצמידה את הברכיים לבטן .במהלך הקפיצה אני מנסה להנות מהחוויה עד שאני פוגעת במים ושוחה בצלילה על הקרקעית כי אני משום מה רוצה ששאר החברים שבמים יחשבו לרגע שטבעתי ואז יווכחו שאני סתם מותחת גבולות. ועכשיו שאלה: החבר ילדות שנהרג ואני אף פעם לא היינו קרובים במיוחד , האם תת-המודע שלי "המציא" אותו בחלום או שהנשמה שלו נפגשה עם שלי? וכן... זה די ברור המסר של "לקפוץ למים מהצוק"

רותי 11

New member
כמו שציינת החלום מאוד ברור ולגבי אותו חבר

זה גם ברור שנשמתך פגשהבנשמתו בזמן השינה וכנראה שהקשר הנשמתי ביניכם הוא הרבה חזק ממה שחשבת

קשר אישי לעומת קשר נשמתי

אם מה שכתבת נכון אז זה באמת מראה שהיתה סיבה לכך שהכרנו אחד את השני בחיים הנוכחיים. זה בטח נשמע מטופש אבל זה באיזשהו מקום מחמיא לי שהנשמות שלנו נפגשו בחלום כי למרות שאני זוכרת אותו מאז שאני זוכרת את עצמי אף פעם לא היינו קרובים ומההתנהגות שלי בתור ילדה קטנה יש לו סיבות מוצדקות לא לאהוב אותי.

רותי 11

New member
מאוד יכול להיות שנפגשתם

בשינה דווקא בגלל חשבון נפש שאת עושה עם עצמך והוא בא להזכיר לך קטעים בילדות שלך שלא אהבת מול עצמך וזה תהליך נקיון וסליחה שאת עושה מולו

לדעתי החלום הספציפי היה יותר

בעניין של ההתמודדות שלי עם פחדים. כי הרי קפצתי בסוף אבל לא קפיצת ראש. המופיע בחלום היה ילד מאד מיוחד והיחיד בקבוצת הגיל שלנו (אני מיישוב קטן וכולנו גדלנו יחד) שלא השתתף במריבות ובחרמות ולכן גם הוא לא היה מ"הקורבנות" שלי. היתה לו תמיד רגישות מיוחדת לבעלי חיים וילדים קטנים. הוא נהרג בתאונה די מוזרה ובמפתיע . ולמרות שהיו לי לפני מותו כ4 חברים שנהרגו (כולם בשירות הצבאי) במקרה שלו לא הייתי בהלם כמו במקרים קודמים ובמחשבות הפנימיות שלי זה אפילו היה די צפוי (זה בטח נשמע נורא לכתוב כזה דבר).

למעלה