חלום שחזר על עצמו...

נשואה

New member
חלום שחזר על עצמו...

בעלי חלם לפני חודש (פעם שניה, אותו חלום שחלם ברווקות, ואותה תגובה) שעכבר נושך אותו ביד השמאלית ובכתף באמצע הלילה.. (יותר נכון שלוש וחצי לפנות בוקר...) הוא פיתאום זינק מהמיטה והתחיל לצרוח, הוא השתולל - לא ייאמן אך... אניי חייבת לציין שהוא פגע בעצמו, הוא שרט את עצמו מכל כיוון, כאילו הוא נילחם בעכבר, מנסה להוריד אותו ממנו אני חייבת לציין שהחלום נמשך יותר מחצי דקה שהוא משתולל בכל הבית, וברקע אני צועקת לו שייתעורר(בבכי תמרורים!!! פחדתי עד מוות..) אגב, אם בחלום הזה היה לו טיפות של דם על הגופיה מזה שהוא נאבק בעצמו, בפעם הראשונה של החלום, הוא סיפר לי שמתוך חלום, הוא גם השתולל, צרח ואפילו קרע את הגופיה!!!! אני רוצה לומר שזה מפחיד לראות אדם שבאמצע קם משתולל ופוגע בעצמו, ולחשוב שאותו חלום חוזר על עצמו אנא, הייתי מאוד מעוניינת לדעת, מה פשר הדבר? אם זה אומר משהו, לפחות להרגיע את נפשי המפוחדת... (אגב, בחיי יום יום, הוא אדם מאוד עדין בהתנהגותו)

פחדים עמוקים.....

שלום לך נשואה!!! אכן חוויה לא קלה היא לראות את בעלך בסיטואציה כזו, וכמובן שבשבילו היא קשה שבעתיים. ראשית, יש לבדוק אם קיימת בעיה פיסית באזור היד השמאלית בפרט ובחלק השמאלי של הגוף בכלל. שנית, יכול להיות שיש לו טראומה הקשורה בעכברים. טראומה אותה הפנים עמוק עמוק בלי יכולת להתמודד עם פחדיו, בקשר לנושא, אחת ולתמיד. שלישית, דווקא בגלל שהוא רגוע ועדין בהתנהגותו בחיי היום יום, חשוב לרדת לעומקם של דברים, לנסות לברר מה מטריד את מנוחתו ברמה כל כך קיצונית, מצד אחד, ומצד שני, למה כל כך קשה לו להיפתח ולחשוף את קשייו בפניך או בפני כל אחד אחר......בכל מקרה, חשוב מאוד לטפל בבעיה ולא להזניח, אפילו ללכת לאיש מקצועי שיצליח לחדור מבעד שיריונו ולפצח את פחדיו העמוקים ביותר, אלה שמוצאים מפלט רק בחלום. חלומות פז, רואה בכוכבים.

JFK1

New member
פתרון החלום לנשואה

שלום לך קראתי בעיון את פרטי החלום והשתדל לסייע לאור ספרי המקובלים והתורה בפתרונו. עלפי ספרי הקבלה אדם שנבעט מחיות רעות המאימות עליו הדבר מעיד על כזבים ועלילות שווא שבאו עליו. החיות הרעות ובמקרה שלנו העכבר מסמל את אותו אויב שמנסה לפגוע בו. העובדה שההתפרצות של החלום הייתה כה קשה ולא מרוסנת היא מסיבה צדדית שמייד הסביר אותה. כידוע החלום הם כלי שמימי להעברת מסרים אלה שלרוב אין לאדם כלים להבין את פשרם. ידוכ כי עלפי ההלכה יש מספר חובות שעל האדם לעשות לפני השנה שעיקרם שמירה מפני חלומות רעים והיזק חלילה מכוחות שלא כאן המקום לפרט עליהם. כאשר בחלומו של בעלך הופיע המסר עליו דיברתי אותם הגנות לא פעלו ומכאן ההתפרצות. אין לי ספק שהמסר הוא אמיתי והראיה הרושם החזק שהותיר החלום. יתכן שאותם כזבים מיצגים מחלוקת קיימת או עתידים להתגלות בקרוב בעבודה או במערכת החברתית או המשפחתית. אני ממליץ להקפיד לפחות על אמירת קריאת "שמע ישראל" לפני השנה שהיא חובה יסודית והגנה מוכחת ובדוקה להינצל מחלומות רעים והיזקים. הסיבה שהארכתי נובעת מהבנתי את המועקה והצער שלכם וכולי תקןןה שהעצות והפירוש יסייעו ויתקבלו על דעתכם. לסיכום אין מה לחשוש רק להתיחס למסר ברצינות. אשמח לקבל תשובתכם על הפיתרון. J.F.K

למעלה