חלום שהפך לסיוט

ronanat

New member
חלום שהפך לסיוט

לראשי ועד מצנחי רחיפה - מקווה לקבל מכם עזרה. כבר שבוע שאני לא רגועה עקב סיוט שגרם לי אחד מחברכם.חלום חיי היה לעסוק בספורט מצנחי רחיפה. חבר שהחליט להגשים אותו חלום, הציע לי להצטרף איתו לקורס. לאחר בירור, בחרנו בחברת ס. גייסתי את הכסף מחסכונות משפחתיים רק כדי להגשים חלום. מנהל החברה החתים אותי על חוזה הצטרפות וגבה את כל סכום הקורס מראש בהמחאות דחויות. לאחר 4 שיעורים, שכל מה שלמדנו היה שליטה קרקעית, החליט המדריך שאני לא מתאימה והוא מפסיק לי את הקורס ביוזמתו. קיבלתי את הידיעה בשוק. כאשר ביקשתי את התשלום ( אלפי שקלים ), ענה לי שיחזיר לי את כל הסכום היות ולא ממשתי אף תוצר לימוד. אח"כ, מסר לי שברצונו לחשוב כמה מגיע לו על הקורס ובכל מקרה יחזיר לי 5 מתוך 6 המחאות שעדיין לא נפדו. בערב, בעלי התקשר אליו לברר על גורל התשלום.תשובתו היתה שמבחינתו עדיף שניפגש בבית המשפט והוא לא מוכן לדון על החזר- לדעתו מגיע לו יותר. בנסיון להגיע לפשרה - סרב בכל תוקף. בצר לי, פניתי לעו"ד לעזרה משפטית (כמובן כרוך בתשלום ). על אף שנכתב לו להחזיר את הכסף כפי שביקש - ממשיך לגבות את התשלום. ברצוני לבקש את עזרתכם. איך אוכל לגבות את הסכום? איך אוכל לפצות על אובדן חלום ועוגמת נפש והפסד חיסכון משפחתי? האם אתם, כחברי ועד מוכנים לקבל חבר הנוהג בחוסר הגינות ויושר? אני זקוקה לעזרתכם - ענת רון 054-4610035

../images/Emo23.gifלענת רון!

חבל שאינך מציינת עם מי עשית עסקים אלו.מכיוון שאין את מופיעה ברישומים של "עגור המועדון הישראלי לרחיפה" אני מסיק שלא איתנו עשית עסק. לכן רצוי שנדע עם מי כן. ארנון הר לב עגור הכתובת של מועדון עגור 03-5067467 03-6580144 [email protected] Agur.ccc.co.il

hertzel1

New member
משלושה יוצא אחד

היא כתבה מועדון שמתחיל ב "ס" אז מה כבר יכול להיות לנו? 1. סגור 2. סנפיים 3. כיתוונית

יכול להיות גם...

ססססאוחתק !! או סתם מניאק היה כאן בפורום איזה בית סססספר ששאל "איפה המשטרה" ? אולי באמת הגיע הזמן. מקווה בשבילך שביטלת את ההמחאות כפי שהיציעו לך. אולי נשמע את תגובת הבית סססספר- נדמה לי שהנ"ל אם זה אכן הוא לא מתבייש להשמיע את דעתו בכל פורום נתון. עד עכשיו זה נשמע גועל נפש. אהרון.

ד ו ד 9 9

New member
אם זה יחסו של בית הספר אל תתעצלי

וכבר מחר תגישי תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות (עד 16000 ש"ח כמדומני) אין לי ספק למרות שאינני עו"ד שאם סיפורך נכון פסק הדין יהיה לטובתך. בברכה

ד ו ד 9 9

New member
ואגב במידה ולא קבלת את המוצר עליו

שילמת בהמחאות את רשאית לבטל ההמחאות וטובה שעה אחת קודם

אגודאי

New member
לאט לכם חבריא, אולי זו סתם הכפשה

משהו בדק את נכונות הארוע, למה אתם מייד מתנפלים על הבחור. נכון הוא אינו טלית שכולה תכלת, ואויבים יש לו בכל פינה, אבל הבחור משתדל ומשקיע... ובהחלט אפשרי שמאחורי הדברים יש כוונת זדון. שמשון, אתה תתנצל אז ?? נו באמת, תרדו ממנו.

התנצלות וסליחה על SMS

אגודאי אנונימי יקר, מתנצל ומבקש סליחה ברגע זה אם מישהו נפגע מהודעתי בכותרת SMS (הסיפור היה יותר אקטואלי בימי כוכב נולד 1. היום כנראה חסר טעם). לא זו היתה הכוונה. (אגב, אולי מדובר בבי"ס של סאשה?). שמשון

qc4u

New member
בירור קצר!

בירור קצר לגבי בית ספר זה היה מונע עגמת נפש גדולה בהמשך

דודונסי

New member
קצת פרגון וביקורת עניינית

הספורט הזה מאוד יקר וסוף סוף יש כאן מישהו שמאפשר ליותר אנשים להגשים חלום. אני מאמין שניתן לפתור בעיות מן הסוג הזה בדרכי נועם. אם ענת פנתה לעו"ד (שהוא איש מקצוע ומומחה בתחום) בניסיון לפתור את הבעיה, מי אנחנו שנוכל לעזור? לגופו של עניין, בסיפור הזה חסרים הרבה מאוד פרטים: מה הייתה תוכן השיחה בין הבעל של ענת לבין הבחור "הנידון"? האם האנשים שדנו בפשרה היו במצב הרוח המתאים? וישנן עוד הרבה מאוד שאלות שאת התשובות עליהן אנחנו הקוראים לעולם לא נדע. אני אישית לא מכיר את האיש ולא את המקרה של ענת ובכל אופן נראה לי שהסיפור מאוד מגמתי, לא חס וחלילה לגרום בטעות "להתפרנסות יתר" של אחרים כמו יצר הנקמנות שמידי פעם "מחליק" לנו. אותם אחרים שהסיפור הספציפי הזה לא נגע להם אך בטעות או שלא בטעות יצאו "הטובים" הם מנסים כמובן לעשות קופה על המקרה הספציפי של ענת. אז חברים, גם אם אנשים טעו בדרך אל לנו "לשחוט" אותם. אנחנו צריכים לדעת גם קצת לפרגן ולהפוך את הפורום הזה לביקורתי אך ענייני.

למעלה