חלום שהיה, כך היה!

Rוית

New member
חלום שהיה, כך היה!

הלילה (או הבוקר.. או אולי צהריים... סוף סוף ישנתי כמו שצריך!) חלמתי חלום, נבואי משהו! ולמה אני מספרת אותו לכם? כי זה אולי לא קשור הכי לאלאניס אבל זה קשור לפורום!
החלום ממש ממש ממש ממש ממממממממש מוזר! מפחיד! ואין לי מושג מה נסגר עם התת מודע שלי שמעלה כאלו דברים, אבל הייתי חייבת לשתף.. על אחריות הקורא
אז ככה- הייתי במין אולם שהוא כנראה היה הבית שלי אבל היתה בו בריכה ענקית באמצע (אה, כן, בטח, הבית שלי
). אני לא זוכרת איך זה קרה (הספקתי כבר לשכוח את החלום לצערי) אבל המקום התמלא פתאום בהמוני אנשים, מעל ה100 איש, ונחשו מה זה היה? נכון! מפגש פורום אלאניס מוריסט!!!! נשבעת לכם! ישבנו כולנו מול הבריכה הענקית, ואני זוכרת שעל יוסי ועוד איזה שנים שלושה אנשים שהיו מצדדיו (אין לי שמץ מי, אני ישבתי ממול בשורה השניה בכלל! ככה יוסי?!) היה אור וכל השאר היו כזה יותר בחושך, מסתכלים לכיוונו, והדבר הראשון שעשינו היה לשיר לנופרי מזל טוב. (כן, אם לא ידעת, בחלום שלי היה לך יום הולדת!
) היו מחיאות כפים ושירים, היה ממש שמח. אחרי זה כולם פשוט קפצו לבריכה והיה בלאגן ורעש ושמחה וכיף חיים!!! אז מה אתם אומרים, חלום נבואי? כולכם באים לפנטאוז הענקי שלי למפגש פורום?! ותביאו חברים
(וסליחה אם הפחדתי אנשים עם זה, גם את עצמי הפחדתי זה בסדר!
)

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רוית, הרסת אותי...

חלום נבואי, ברור! לכולם זה ברור שהזרקורים רק ממתינים לשנייה שאשתחרר והם יהיו מופנים אלי בגאון. ומפגש פורום הולך להתקיים בפסח! יש הדממה בפסח לרוב הבסיסים (גם לך , רוית?) וזה הזמן הכי טוב! אהבתי את החלום! את מוזמנת לחלום כל יום חלומות כאלה (ולספר לנו אותם, כמובן).

j u n k

New member
יופייייייי יומולדת פעמיים בשנה! :)

פחח חלום משעשע שהו. עכשיו את מוזמנת להזמין אותנו לאחוזה הזאת שלך

מלכוש

New member
חחחח מגניב!!

רוית אהבתי :) הלוואי שזה כבר יהיה בא לי מפגש פורום!

למעלה